Lepotica s smislom za humor. Foto: EPA
Lepotica s smislom za humor. Foto: EPA
Helen Flanagan
Drugo mesto za najbolj seksi Britanko. Foto: FHM
Rihanna
Rihanna se je povzpela na tretje mesto. Foto: EPA

Ameriška igralka ukrajinskih korenin, dekle hollywoodskega igralca Ashtona Kutcherja, je uspela premagati kar 99 nasprotnic ter se tako dokopati do laskavega naziva najbolj seksi ženske na svetu.

Lani je 29-letna Mila na FHM-jevem tradicionalnem izboru pristala na 14. mestu, letos pa se ji je zaradi novih vlog in seveda seksapila uspelo povzpeti na sam vrh in tako prekiniti štiriletno prevlado Britank.

Urednik priljubljene moške revije FHM Dan Jude je dejal, da je ena najbolj iskanih igralk v Hollywoodu ta trenutek, zasluženo osvojila laskavi naslov: "Mila Kunis ima za seboj odlično leto, nastopala je v uspešni komediji Ted, je pa tudi najbolj iskana igralka ta trenutek. Ne le, da je naravno čudovita, ampak ima tudi odličen smisel za humor, zna pa se tudi šaliti na svoj račun."

Revija je kot dodatne razloge za njeno zmagoslavje navedla še, da "ob lepi Mili s popolnimi zobmi, nasmeškom in očmi vsak pozabi na svoje težave".

Deset najbolj zapeljivih
Na drugo mesto se je uvrstila 25-letna barbadoška pevka Rihanna, ki se je uvrstila eno mesto višje kot lani, sledi pa ji 22-letna britanska igralka Helen Flanagan, ki je obenem bila razglašena za najzapeljivejšo žensko v Veliki Britaniji: "Navdušena sem, ker so me imenovali za najbolj seksi žensko v Veliki Britaniji, naziv pa mi toliko več pomeni, ker je veliko lepih deklet."

1. ameriška igralka Mila Kunis
2. barbadoška pevka Rihanna
3. britanska igralka Helen Flanagan
4. britanska igralka Michelle Keegan
5. britanska manekenka Kelly Brook
6. ameriška igralka Kaley Cuoco
7. britanska pevka Pixie Lott
8. ameriška manekenka Kate Upton
9. britanska pevka Cheryl Cole
10. grška manekenka Georgia Salpa

Še nekaj fotografij zmagovalke, si lahko pogledate spodaj.