Igralka je pristala na vrhu seznama najlepših žensk na svetu. Foto: EPA
Igralka je pristala na vrhu seznama najlepših žensk na svetu. Foto: EPA
Beyoncé
Gwyneth Paltrow je na prestolu nasledila ameriško pevko Beyoncé. Foto: Frank Micelotta/Invision/AP

Laskavi naziv je nasledila od svoje dobre prijateljice Beyoncé Knowles Carter, ki se te dni mudi na svoji svetovni turneji Mrs. Carter Show. "Resnično sem mislila, da se nekdo norčuje iz mene," je dejala Paltrowa za revijo, potem ko so ji odgovorni sporočili, da je pristala na vrhu lestvice.

"Elektronsko sporočilo, v katerem so mi sporočili, da sem pristala na vrhu lestvice, sem morala prebrati kar trikrat, da sem ga dojela. Mislila sem si: 'To ne more biti res. Očitno imam disleksijo, ker ne znam prav brati.' To je zelo laskavi naziv v ameriški kulturi in res je neverjetno," je še dejala igralka.

Zvezdnica, ki so jo njeni oboževalci lahko nazadnje spremljali v tretjem delu franžize Iron Man, pravi, da pride njena lepota do izraza predvsem takrat, ko je lahko to, kar je. "Okoli svoje hiše se gibam v kavbojkah in kratki majici. Še ličil nimam na sebi," je priznala v pogovoru za revijo in dodala, da jo takšno največkrat vidita njena hči Apple in sin Moses.

Soprog pa naj bi jo zaradi tega celo zbadal. "Če se v celoti uredim, mi reče: 'O, vau. Ti si Gwyneth Paltrow.' Namreč večino časa me je vajen gledati v ohlapnih oblačilih z neurejeno pričesko," je še razkrila igralka. Pri svojih štiridesetih je igralka spremenila svoj pogled na lepoto. Prepričana je, da prava lepota prihaja od znotraj.

Kdo vse se je še znašel na lestvici si lahko ogledate spodaj (foto: EPA in Reuters).