Filmska ekipa je bila dobro razpoložena. Foto: Reuters
Filmska ekipa je bila dobro razpoložena. Foto: Reuters

Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez, Gabriel Iglesias, Andie MacDowell, Amber Heard, Jada Pinkett Smith in Elizabeth Banks so glavni zvezdniki filma Vroči Mike XXL, ki nudi zabaven vpogled v svet moških striptizerjev.

Medtem ko je prvi del Vročega Mika prikazoval zgodbo profesionalnega slačifanta Mika, ki pod svoje okrilje vzame mladega plesalca, se drugi del odvija tri leta po tistem, ko je Mike na vrhuncu končal svojo kariero. Kljub temu se je odločil, da s svojimi fanti iz skupine Kralji Tampe pripravi še zadnjo izjemno predstavo.

Prvi del je po resničnih izkušnjah glavnega igralca Channinga Tatuma režiral Steven Soderbergh, v drugem delu pa je režijo prevzel Gregory Jacobs. Soderbergh je pri nadaljevanju sodeloval kot direktor fotografije, montažer in izvršni producent.

Poleg slačifantov so v drugem delu veliko pozornosti pritegnile tudi ženske vloge, povsem pa so moški del zasenčile na premieri filma v Hollywoodu. Nekaj utrinkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.