Channing Tatum pravi, da zdaj bolj ceni svoj penis. Foto: EPA
Channing Tatum pravi, da zdaj bolj ceni svoj penis. Foto: EPA

Channing je na začetku leta na snemanju zgodovinske drame The Eagle na Škotskem doživel neprijetno izkušnjo, ko si je penis opekel z vrelo vodo, poškodbe pa so bile precej hude in posledice je čutil še dolgo. "Zdaj se je končno vse zacelilo in spet sem v vrhunski formi," pa se je na včerajšnji premieri filma v Londonu pohvalil za BANG Showbiz. Novinarji so ga nato vprašali, ali razmišlja, da bi si penis zdaj zavaroval, in igralec se je nad idejo takoj navdušil: "To je pravzaprav res dobra ideja! Kako pa to deluje? Ostaneš brez penisa in dobiš odškodnino?" ga je zanimalo.

Za Channingovo poškodbo je bil kriv eden izmed članov snemalne ekipe na Škotskem, saj so nekatere prizore snemali v ledeno mrzli vodi, zato so se igralci ogreli tako, da so se po vsem telesu polivali z mešanico vrele vode in vode iz reke. Po končanem prizoru je igralcu nekdo ponudil vedro te tople mešanice in šele, ko si jo je zlil pod potapljaško obleko, je ugotovil, da je možakar vreli vodi pozabil dodati tudi hladno! Ko si je poskušal hitro sleči obleko, je ob tem vodo izpodrinil vse do svojega mednožja, na katerem je pustila hude posledice.

Channing je fotografije poškodbe pokazal tudi novinarju Craigu Marksu, ki je nato zapisal: "Penis je videti ogabno. Približno tako kot hrenovka, ki jo predolgo pustiš na žaru. Moj penis me boli že samo, ko to gledam."