Poročila sta se leta 2005, poroko pa so prenašali tudi na televiziji. Foto: EPA
Poročila sta se leta 2005, poroko pa so prenašali tudi na televiziji. Foto: EPA
Francesco Totti
Totti je nezadovoljen s statusom v ekipi Rome. Foto: Reuters

Tretji otrok kapetana Rome in znanega italijanskega TV-obraza - imata že 11-letnega sina Cristiana in devetletno hčerko Chanel - je na svet privekal 10. marca.

Tako Ilary kot Isabel se počutita odlično, malčica pa je na svet prišla po naravni poti, je v sporočilu za javnost povedala direktorica porodnišnice Mater Dei di Roma.

Prihod Isabel Totti je na družabnih omrežjih pozdravil tudi nogometni klub Roma - Totti je član prve ekipe Rome vse od leta 1992.

Ilary podpora v težkem obdobju v Romi
Totti je pred kratkim po prepiru s trenerjem Lucianom Spallettijem - trener je nogometaša kaznoval zaradi izjav v intervjuju za italijansko TV-postajo RAI, Totti je povedal, da ni zadovoljen s statusom v ekipi - povedal, da je njegovo največje bogastvo žena Ilary, ki mu pomaga ohranjati mirno kri.

Prav Ilary Blasi, s katero je Totti poročen od leta 2005, je pred kratkim namignila, da bi Totti znal končati kariero po letošnji sezoni, z izjavo pa je razžalostila navijače Rome.

Igralec za zdaj o tem ne govori, kot je povedal, bo vse znano po koncu letošnje sezone. "Tako ne morem ostati pri Romi. Boli me, ko sem na klopi. Pri mojih letih je normalno, da igram manj, toda konec kariere na ta način je zame žalosten, sploh glede na to, kaj sem Romi dal," je povedal v intervjuju za RAI, zaradi česar ga je trener kaznoval.

Legenda Rome je na 749 tekmah v vseh tekmovanjih zadel točno 300 golov, zbral je tudi 189 podaj.