Iz sveta znanih
(4)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.0 od 3 glasov Ocenite to novico!
Hayden Christensen in Rachel Bilson
Par se je spoznal pred desetimi leti na snemanju filma Skakač. Foto: EPA

Dodaj v

Hayden in Rachel sta se po desetih letih razšla

21. september 2017 ob 16:00
Los Angeles - MMC RTV SLO

Zvezdnica serije Zdravnica malega mesta Rachel Bilson in igralec, ki je zaznamoval tri epizode sage Vojna zvezd v vlogi Anakina Skywalkerja, Hayden Christensen, sta se razšla.

"Imela sta zelo različna življenjska sloga in interese," je pojasnil vir za E! News. "Rachel je zelo družabna in se rada druži s prijatelji, Hayden pa je samotar in je raje doma. Dolgo je to spoštovala, toda včasih je bilo breme pretežko."

K razhodu pa je pripomogla tudi razdalja, saj igralka, ki je zaslovela s svojo vlogo v najstniški seriji O. C., živi v Los Angelesu, igralec pa v Torontu. "Počasi so se težave nakopičile. Oba sta se strinjala, da je čas, da gresta naprej," je povedal vir.

36-letna igralca sta postala znana po tem, da v javnosti nista razkrivala preveč informacij o svojem zasebnem življenju. Spoznala sta se leta 2007 na snemanju filma Skakač, zaročila leta 2008, zaroko pa preklicala dve leti pozneje. Po kratkem premoru sta spet obudila zvezo. Leta 2014 sta se razveselila rojstva Briar Rose.

K. K.
Prijavi napako
Komentarji
gispa
# 21.09.2017 ob 19:53
Eee troli moji, vi se delate norca iz umetnosti, oni pa šuške štejejo, ko jih gledate. Lik iz SW Obi-Wan Kenobi je nekoč dejal, da je vsaka resnica odvisna od tega iz katerega zornega kota gledaš. Nekaterim je ta igralec pač všeč.
Pa ta igralec je bil sicer po mojem mnenju idealen za Anakina Skywalkerja. Vsaj, če sklepam po tem, da je lik ustvarjen po ideji Georga Lucasa, le-ta lik pa je čustveno precej ranljiv in tragičen ter precej joka. Kar je logično, saj so mu ubili mamo, zgodile pa so se mu še druge stvari, katerih normalen človek verjetno ne bi prenesel kar tako. Hayden je po mojem mnenju idealen za nekoga, ki toliko joka in je zaljubljen. Mogoče res bolj igralec za kakšno dramo kot pa, da je ravno mlajša oblika največjega badguya v zgodovini filma.
Glede na to, da sem velik fan Star Warsa, ne bi nič spreminjal. Zame je tudi Hayden legenda in hočeš nočeš tudi Jar Jar. To je Lucasova zgodba, ne moja, ne naša in tudi sam je dejal, da so filmi narejeni za 12-letnike. Star sem 25 in gledam te filme kot 12-letnik. Kdor ima težave z enostavnim razumevanjem SW, naj zadeve sploh ne gleda, ker do poglobljenega razumevanja sploh prišli ne boste. Za otroke je čisto enostavno. Noben ne bo rekel, da je Hayden odigral slabo, ker jih to ne zanima. Njih zanima lik, ne igralec. Mi odrasli pač stvari kritiziramo, ker ne znamo sprejeti nečesa, kar nam ni všeč oz. ne znamo pogledati na stvar z nekega drugega zornega kota.
SW je pač Lucasova zgodba za otroke. Klasičen boj med dobrim in slabim. Zakaj potem odrasli to gledamo in kritiziramo, če je pa narejeno za otroke? Ker smo pač sami še vedno otroci, s to razliko, da pač še bolj kritično gledamo na stvar.
Tako da, tole hejtanje Haydena mi gre že počasi na živce, ker daleč od tega, da bi bil on kriv za zgodbo in svojo lastno predstavo, ki niti ni bila tako slaba. Saj pravim, iz različnih zornih kotov glejte na stvar.
Bivši uporabnik
# 21.09.2017 ob 18:03
Edini igralec, ki ga je do zdaj prekašal je bil Jar Jar Binks.
Chief.117
# 21.09.2017 ob 16:47
Hayden je bil v vlogi Anakina v The Phantom Menace res prepričljiv. Njegova transformacija v 10-letnika je bila odlična. Dustin Hoffman se s Tootsie lahko samo skrije.
Sl4fko
# 21.09.2017 ob 22:52
Poskušamo, a ne gre... Tudi meni nikakor ni všeč v nobenem od prequelov. Še moja mačka ima več karizme, kot ta tip v filmih.

P.s. V novi trilogiji so ga posrali tudi z izbiro Adam Driverja...
Kazalo