Poti Rachel Bilson in Haydena Christensena so se po treh letih razšle. Foto: EPA
Poti Rachel Bilson in Haydena Christensena so se po treh letih razšle. Foto: EPA
Kelsey Grammer
Ali je Kelseyjevo novo dekle noseče? Foto: EPA

"Da, zaroka je preklicana, torej tudi poroka," je potrdil predstavnik 28-letne Rachel Bilson, ki se je z eno leto starejšim Haydnom spoznala na snemanju filma Skakač (Jumper). Iskrice so med igralcema preskočile takoj, po enem letu videvanja pa sta objavila zaroko.

Zvezo naj bi zvezdnika prekinila na Rachelino pobudo, eden izmed razlogov za konec pa naj bi bila oddaljenost, kar je potrdila tudi Rachel: "On je v Kanadi, jaz pa v Los Angelesu ... To enostavno ni šlo." Rachel je v preteklosti hodila tudi s soigralcem iz serije O. C. Adamom Brodyjem, s katerim se je razšla ravno tako po treh letih zveze.

"Frasier" ima novo dekle
Medtem ko sta se idola najstnikov razšla, je igralec Kelsey Grammer našel novo ljubezen. Zvezdnik priljubljene humoristične nanizanke Frasier se je le mesec dni po objavi, da se po trinajstih letih zakona ločuje od nekdanje Playboyeve zajčice Camille Donatacci, sprehodil po newyorških ulicah z novim dekletom.

Ali bo Kelsey kmalu zibal?
Da je Kelsey znova zaljubljen, je potrdil tudi njegov predstavnik za odnose z javnostmi, njegovi bližnji pa so za New York Post izjavili, da si 55-letnik želi hitre ločitve, saj se stvari z novim dekletom hitro odvijajo. Govori se celo, da naj bi novo Kelseyjevo dekle pričakovalo njegovega otroka. Kelsey Grammer, ki je bil poročen že trikrat, govoric zaenkrat ni potrdil.