Nick in Bobbi Kristina sta si bila vedno blizu. Foto: Reuters
Nick in Bobbi Kristina sta si bila vedno blizu. Foto: Reuters
Bobbi Kristina je leta 2011, malo pred materino smrtjo, objavila na svojem Twitterju fotografijo vseh treh. Foto: Twitter

A Bobbi Kristina ne sliši rada očitkov, češ da gre za skorajda incestno razmerje.
"Sita sem poslušati: 'Fuj, zaročena si s svojim bratom!' ali pa 'Če bi bila Whitney še živa, misliš, da bi se strinjala s tem?'," je zapisala Brownova na svojem Facebooku. "Naj razčistim nekaj: nisva niti prava brat in sestra niti ni uradno moj posvojeni brat. Mami ga ni nikdar posvojila."

Bobbi Kristina je tudi prepričana, da bi njena pokojna mama poroko odobravala. "Mami je celo rekla, da je vedela, da bova začela hoditi," je zapisala. "Moja mami me je poznala bolje od vseh vas. Veliko vas pravi, da to govorite zato, ker vas skrbi zame in me imate radi. Kar je kozlarija, ker če bi bilo to res, bi mi želeli srečo."

Družina ne odobrava
Kljub sreči pa Brownova priznava, da pot do zaroke ni bila vedno najlažja: "Da, moje razmerje ni popolno. Naletela bova na težave, kot jih ima tudi vsako drugo razmerje. In imela sva svoje težave. Lahko, da moje zveze ne odobravate. Lahko, da je ne spoštujete. Kar obsojajte me. Vaša mnenja so vaša in moja so moja. To je moje življenje, ne vaše. Moje odločitve nimajo ničesar opraviti z vami."

Po poročanju E! Online je Bobbi Kristina novico svoji družini sporočila kar v svojem novem resničnostnem šovu, Houston's: On Our Own, in ta ni bila ravno navdušena. "Zaroka? To je nesprejemljivo," slišimo v napovedniku vzklikniti Bobbijino teto Pat Houston. Ker je dekle novico objavilo prek televizije, se nekateri zdaj sprašujejo, ali ne gre samo za spretno marketinško potezo za dvig gledanosti.

Hčerka slovite pevke je začela z dve leti starejšim Gordonom hoditi pred nekaj meseci. Houstonova je leta 2003 fanta, za katerega njegova prava mati ni več mogla skrbeti, vzela za svojega, čeprav ga ni nikdar uradno posvojila, in oba otroka vzgajala kot brata in sestro, navaja ABC.