Podobne so si kot jajce jajcu - Hefnerjevo novo dekle je Shera Bechard. Koliko časa še? Foto: EPA
Podobne so si kot jajce jajcu - Hefnerjevo novo dekle je Shera Bechard. Koliko časa še? Foto: EPA
Hugh Hefner
Vse življenje je obkrožen s privlačnimi mladenkami, zato mu številni moški zavidajo. Foto: EPA

Crystal, s katero bi se lastnik Playboya moral poročiti junija, po razdrtju zaroke čas preživlja na zabavah in se namaka v bazenih, tudi Hef pa ne stoji križem rok. V nekaj dneh je predstavil že kar drugo novo spremljevalko.

A pojdimo po vrsti. Potem ko ga je Crystal neslavno pustila skoraj pred oltarjem, je na Twitterju objavil, da ga boli srce, a rane so se očitno hitro zacelile. 85-letnik je le nekaj dni pozneje že imel "na muhi" novo plavolasko - 25-letno lepotico in zajčico meseca januarja Anno Sophio Berglund, ki je nekaj noči preživela v znameniti Playboyevi vili, Hef pa je nato naznanil: "Odkar je Crystal šla, mi je Anna najbliže. Takšno dekle se res rodi na milijon ljudi." Ni ga motilo niti to, da je plavolaska dobra prijateljica Crystal.

Dve "zmagi" na en mah
A "ljubezen" ni trajala dolgo, saj se je Hef, ki je na Twitterju zelo dejaven, že čez nekaj dni pohvalil z novo spremljevalko, ki ima prav tako komaj 25 let, kar pomeni, da je od bogataša mlajša šest desetletij. Tokrat gre za kanadsko igralko Shero Bechard, za katero je zapisal: "Shera bo novembra letos krasila naslovnico revije, hkrati pa je moje novo dekle." Nato sta si izmenjala več osladnih tvitov z vsebino: "Lahko noč, ljubica, pogrešam te. Komaj čakam, da se vrneš."

Še vedno pa se ni prah polegel okoli Crystal, ki je Hefnerja zapustila le pet dni pred napovedano razkošno poroko. Dekle zdaj kot po tekočem traku daje intervjuje, v enem izmed njih je zatrdila, da je bila ena največjih preprek v njuni zvezi Hefova neskončna ljubezen do žensk.

"Težko vidim smiselno razlago v tem, da si kljub poroki še vedno želiš imeti v lastni hiši toliko drugih žensk. Naredila sem pravo potezo, ker sem ga zapustila, saj nikoli nisem bila edina ženska v njegovem življenju in tudi po poroki se to ne bi spremenilo. Ljubim ga, je najbolj prijazen človek, kar sem jih spoznala. Vedno bo ostal moj dober prijatelj," je dejala.