Sara in Iker si bosta obljubila večno zvestobo. Foto: EPA
Sara in Iker si bosta obljubila večno zvestobo. Foto: EPA

Španska revija Lecturas je objavila, da se bo eden najlepših španskih zvezdniških parov sprehodil do poročnega oltarja po evropskem prvenstvu v Poljski in Ukrajini, ko bosta oba opravila svoje delo - Iker bo skupaj s svojo reprezentanco skušal obraniti naslov evropskega prvaka (so pa tudi trenutni svetovni prvaki), Sara, ki je športna novinarka, pa bo poročala s terena.

Točen datum poroke še ni znan, 28-letna temnolaska pa naj bi končno popustila dve leti starejšemu Ikerju, ki jo je že nekajkrat zaprosil za roko.

Poljub, o katerem je govorila vsa (športna) javnost
Sara Carbonero, ki si jo je (neuspešno) želel imeti tudi Cristiano Ronaldo, je Ikerja spremljala tudi na svetovnem nogometnem prvenstvu v JAR-u.

Španka je namreč poročala o dogajanju na SP-ju za eno izmed španskih televizij. Takrat so Sari mnogi očitali, da naj bi bila ravno ona kriva za poraz Španije v tekmi s Švicarji. Zaradi Carbonerove, ki je stala za golom Ikerja Cassilasa, naj bi njen dragi ne bil zbran. Španski vratar je na kritike odgovoril, da svoje delo opravlja profesionalno in da Sara ni kriva za poraz.

Španci so pozneje postali nogometni prvaki, ob zmagi pa je Sara za nekaj izjav prosila Ikerja, ki svojega navdušenja ni mogel skriti in je svojo drago strastno poljubil kar med pogovorom. Omenjenega prizora se lahko spomnite spodaj.