Adele je po hudem razočaranju, ki je bilo tudi navdih za album 21, srečo našla pri Simonu Koneckem. Foto: EPA
Adele je po hudem razočaranju, ki je bilo tudi navdih za album 21, srečo našla pri Simonu Koneckem. Foto: EPA

24-letna pevka se je s partnerjem Simonom Koneckim in malo štručko med sezono podeljevanja glasbenih in filmskih nagrad za nekaj tednov preselila v Los Angeles. Ko se je pred dnevi udeležila podelitve zlatih globusov, je morala odgovarjati tudi na vprašanja o naraščaju. Zakaj s partnerjem tako skrivata ime svoje sreče, je odgovorila: "To je preveč osebno in intimno, nisem še pripravljena."

Vzdevek: Arašidek
Paparaci, ki so v mestu angelov ves čas na preži, pa so morda v tem tednu razrešili "uganko". Ko je obiskala neki otroški butik, so jo fotografirali z zanimivo zlato verižico, na kateri je bilo na obesku napisano Angelo. Mediji tako zdaj predvidevajo, da bi lahko bilo to pravo ime sinčka. Dodali so, da Angelo v grškem jeziku pomeni "glasnik".

Čeprav pevka tudi tega ne želi potrditi ali zavrniti, pa je reviji People razkrila, kako ljubkovalno kliče svoj zakladek. Odgovor: Arašidek (Little Peanut).

Adele je sicer šele junija razkrila, da pričakuje prvorojenca, na svojem spletnem blogu je veselo novico delila a svojimi oboževalci: "Z veseljem vam sporočam, da s Simonom pričakujeva prvega skupnega otroka. Želela sem, da novico zveste od mene." Novopečena starša, ki sta začela zvezo prejšnje poletje, otroka ne želita vzgajati v Londonu, zato sta nov dom uredila v mestu Hove.

To je prvi otrok za Adele, Simon pa ima iz prvega zakona s Clary Fisher petletno hčerko.

Predstavila se bo na Oskarjiih
Adele, ki je glasbeni svet osvojila z albumom 21, je sicer potrdila, da se bo z uspešnico iz filma o Jamesu Bondu, pesmijo Skyfall, predstavila na podelitvi oskarjev. To bo prvič, da bo pesem zapela v živo, potem ko jo je posnela poleti, od takrat pa je skladba osvojila radijske postaje. Njen nastop bo tudi njen prvi v neposrednem prenosu od lanske podelitve grammyjev.