Jeff Goldblum se je še tretjič poročil. Foto: EPA
Jeff Goldblum se je še tretjič poročil. Foto: EPA

62-letni zvezdnik filmov Jurski park, Muha in Dan neodvisnosti se je prejšnji konec tedna po treh letih zveze poročil z 31 let mlajšo igralko iz Kanade - Emilie nima opaznejših vlog, je pa igralec v enem izmed intervjujev poudaril, da je njegova izbranka nekdanja ritmična gimnastičarka, tekmovala je na OI v Sydneyju.

Zaljubljenca sta si izmenjala poročne zaobljube pred prijatelji in družinskimi člani v prestižnem hotelu Chateau Marmont v Hollywoodu. "To je bila noč, prežeta z ljubeznijo, glasbo in veliko smeha," je eden izmed svatov opisal vzdušje na poroki, dodal pa je, da je ženin med slavjem sedel za klavir in svoji nevesti zapel pesem. Novico o poroki je za ameriške medije potrdil tudi igralčev predstavnik.

Igralec je Emilie v enem izmed intervjujev opisal kot prečudovito in magično, dodal pa je, da je z njo srečen kot še nikoli v življenju.

To je tretji zakon za Jeffa Goldbluma. Z igralko Patricio Gaul je bil poročen šest let (1980-1986), z igralko Geeno Davis pa je bil od leta 1987 do leta 1990. Z obema nekdanjima ženama je Jeff ostal v prijateljskih odnosih, še posebej o Geeni meni vse najboljše.