Njun zakon se zdi eden najtrdnejših v Hollywoodu. Foto: EPA
Njun zakon se zdi eden najtrdnejših v Hollywoodu. Foto: EPA

40-letna igralka je februarja povila tretjega otroka, sina Samuela. Poleg njiju ima družina Affleck-Garner še dve hčerki, šestletno Violet in triletno Seraphino.

Ko je Jennifer pred dnevi gostovala v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres, jo je voditeljica vprašala tudi o morebitni novi razširitvi družine. Temnolaska je odgovorila: "Trenutno nisem noseča, če me to sprašujete. Mislim, da sem s tem opravila, a moj mož ima nekakšno čudežno spermo, zato ne morem biti nikoli prepričana ..."

54-letna DeGeneresova, sicer znana lezbijka, je v smehu dejala: "To pa je dobro vedeti ..." Garnerjeva pa je nadaljevala: "Res nikoli ne vem zagotovo. Samo pogledam ga in 'puf', že sem noseča ..."

Trije so velik zalogaj
Igralka iz Zahodne Virginije je sicer priznala, da je skrb za tri tako majhne otroke pravi izziv. "Zavedam se, da morata biti dve deklici nekje v moji bližini, nenadoma pa se zavem, da imam tudi dojenčka. 'Nekam sem ga odložila, vem, da je nekje,' si mislim in tečem po hiši. K sreči ga vedno najdem," je v smehu razlagala.

Dodala je, da je sedemmesečni Samuel pravi "sladkorček": "Tako je mehek in nežen. Super je, ker je še pri miru, ponoči pa odlično spi. Ko me vidi, stegne rokice proti meni in kar naprej se mi smeji, zdim se mu res smešna. Kaj več bi si starši še lahko želeli?"