Jude se le težko upre ženskim čarom. Foto: EPA
Jude se le težko upre ženskim čarom. Foto: EPA

Britanski zapeljivec je potrdil, da bo Cat Cavelli, ki se predstavlja tudi kot Catherine Harding, čez štiri mesece rodila njegovega otroka. Igralec je zagotovil, da bo skušal biti kar najbolj vključen v skrb in vzgojo svojega petega otroka, čeprav je ljubezensko razmerje s Cat že končano.

"Približno pet mesecev je noseča, a z Judom nista več par. Kljub temu sta se dogovorila, da bosta oba skrbela za dojenčka, ko bo nekje na začetku prihodnjega leta privekal na svet," je dodal neki njegov prijatelj.

Vroča romanca
Jude in Cat sta se pred meseci zapletla v kratko ljubezensko razmerje, nosečnosti pa nista načrtovala. "Vse se je zgodilo zelo hitro. Všeč sta si bila na prvi pogled. Že nekaj dni po poznanstvu je z njim odpotovala v Prago in šele, ko se je vrnila domov, je prijateljicam povedala, da hodi z Judom Lawom," je še dejal neimenovani vir.

Cat sicer ni znana pevka, a menda naj bi bila zelo privlačna temnolaska, za katero se povsod, kamor stopi, obračajo glave. "Ni težko ugotoviti, kaj je Jude videl na njej. Čudovita je, vsak, ki jo sreča, je osupel nad njeno lepoto."

Jude Law bo tako pri 41-letih imel že pet otrok. Iz zakona z igralko Sadie Frost ima tri otroke, ki jim je ime Rafferty, Rudy in Iris, zapuščina kratkega ljubezenskega razmerja z manekenko Samantho Burke pa je deklica Sophia.