West se hvali: Moja punca je zvezda in to le zaradi amaterskega filma. Kaj pa Kim poreče na njegov posnetek? Foto: EPA
West se hvali: Moja punca je zvezda in to le zaradi amaterskega filma. Kaj pa Kim poreče na njegov posnetek? Foto: EPA

Potem ko je februarja 2007 v javnost pricurljal domači posnetek seksa Kim in raperja Ray J-ja, se je zdaj pojavil še vroči 20-minutni posnetek Westa z neznanim dekletom, ki pa zaradi svojih oblin, polti in dolgih temnih las zelo spominja na Kardashianovo.

Spletna stran RadarOnline zagotavlja, da je na posnetku Kanye, dekleta pa ne prepoznajo. Ta sicer v videu prizna, da je poročena, in trdi: "Z možem ne seksava več, zato sem tu." Dekle je v kamero povedalo tudi, da ima več kot 18 let in da ni prisiljena v to dejanje. Le zakaj? Se je West ustrašil, da ga bo tožila, ali je vedel, da bo posnetek prišel v javnost? Glede na to, kar je vir povedal za RadarOnline, ne.

"Kanye je skoraj začel jokati, ko je izvedel, da je posnetek zunaj," je povedal vir in dodal, da bo 35-letni glasbenik poskusil storiti vse, da ga ne objavijo na spletu.

Filmček naj bi nastal v hotelski sobi, le nekaj časa preden sta Kanye in Kim postala par. Na njem zvezdnik in neznanka preizkušata različne položaje, poljubljata pa se ne.

Nekoliko ironično pri tej novici je to, da se raper v svoji novi pesmi Clique baha s pornografskim posnetkom svojega dekleta. "Moja punca je zvezda in to le zaradi amaterskega filma." Kanye je priznal, da je ponosen na vroč Kimin posnetek, zvezdnica pa je zaradi distribucije posnetka takrat tožila podjetje Vivid Entertaiment in dobila več kot tri milijone evrov odškodnine. Čeprav je šlo, kot je povedala sama, za zelo ponižujočo izkušnjo, pa ji je posnetek odprl vrata slave.