Kanye je Kim priznal, da je zaljubljen vanjo. Foto: EPA
Kanye je Kim priznal, da je zaljubljen vanjo. Foto: EPA

Kim Kardashian je po nizu javnih ljubezenskih škandalov - na spletu se je znašel njen pornoposnetek z nekdanjim fantom Reggiejem Bushem, pred kratkim pa je Kim polnila časopisne stolpce z bliskovito ločitvijo od košarkarja Krisa Humphriesa (ločitev še ni uradna) - znova zaljubljena, pišejo ameriški mediji.

31-letna starleta naj bi bila nova punca "porednega fanta ameriške glasbene scene", tri leta starejšega Kanyeja. "Kim in Kanye sta začela zvezo," je neimenovani vir, ki je blizu zvezdnikoma, izjavil za ameriški People in dodal, da je njuna zveza za zdaj še lahkotna, a da ne izključujeta možnosti, da se razvije v kaj resnejšega.

Zvezdnika sta zadnje čase neločljiva. Opazili so ju skupaj na premieri filma Igre lakote in pozneje na kosilu s prijatelji v eni izmed newyorških restavracij. Govorice o novi zvezdniški ljubezni je dodatno "podžgala" raperjeva nova pesem Theraflu, posvečena Kim, v kateri Kanye prizna, da se je v Kim zaljubil približno v istem času, ko se je ona zaljubila v Krisa Humphriesa. Na Westovo srečo se je Kimin zakon končal po le 72 dneh, tako da zdaj raper lahko končno uživa v zvezi s Kim.