Iz sveta znanih
(7)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 1.5 od 15 glasov Ocenite to novico!
Kylie Jenner
Kylie Jenner je prejšnji mesec dopolnila 20 let. Foto: Reuters

Dodaj v

Kardashianov klan se veča, noseča naj bi bila tudi mlada Kylie

V "daljni prihodnosti" si je želela veliko deklic
23. september 2017 ob 08:44,
zadnji poseg: 23. september 2017 ob 08:53
Los Angeles - MMC RTV SLO

20-letna Kylie Jenner, polsestra razvpite starlete Kim Kardashian, naj bi bila v veselem pričakovanju, poročajo ameriški tabloidi.

S 25-letnim Travisom Scottom sta skupaj od aprila letos, oba pa sta se novice, ki je sicer še nista uradno potrdila, zelo razveselila in jo že sporočata prijateljem. Travis naj bi tudi dejal, da pričakujeta deklico, poroča opravljiva spletna stran TMZ.

Sodeč po intervjujih iz preteklosti, si Kylie sicer želi veliko družino, vendar pa je ni načrtovala tako zgodaj. "Ko pogledam v daljno prihodnost in se odločim za otroke, moram imeti milijon deklic. Čez deset let - leta 2025 - upam, da bom imela otroka."

Mlada resničnostna zvezdnica pozornost vzbuja s svojimi lepotnimi operacijami in lastno kozmetično linijo Kylie Cosmetics, njen resničnostni šov Life of Kylie (Kyliejino življenje), ki bi moral biti zadnja v seriji izpeljank izjemno uspešnega šova V koraku s Kardashiani (Keeping Up With the Kardashians), pa se je v zadnjih tednih izkazal za pravo malo polomijo, saj so ga raztrgali tako TV-kritiki kot gledalci.

Kardashianov klan sestavljajo "matica" Kris Jenner, njeni štirje otroci Kourtney, Kim, Khloe in Rob, ki jih ima s prvim možem Robertom Kardashianom, ter hčerki Kendall in Kylie, ki jih ima z drugim možem Bruceom Jennerjem, po spremembi spola sicer znanem kot Caitlyn. Kim ima z možem Kanyejem Westom dva otroka, Kourtney pa z nekdanjim partnerjem Scottom Disickom tri.

T. H.
Prijavi napako
Komentarji
juventina10
# 23.09.2017 ob 10:33
nisem nobena feministka,ampak v tej družini je resnično biti moški,zelo težko,eden je ženska, disick je postal alkoholik, lamar drogeraš,kanye psiho,rob v depresiji, bruce ženska,razen kourtney imajo vsi temnopolte izbrance,no to me sploh ne moti, je pa zanimivo.torej še ena deklica za lišpanje,samopromocijo, selfie in z leti pacientka za lepotne kirurge.
rubin
# 23.09.2017 ob 13:59
Despacido, razne Taylor Swift, kardashian.. Prej je bila Madonna.. Produkt gnijočega kapitalizma in potrošništva. Kakor razni reperčki z dvema kilama zlata gor. Pozerstvo, kič brez vsebine. Za tam 10-16 letne smrkljice Oz fantičem.. No nekateri ostanejo ujetniki do starosti :).
Rocknrolla
# 23.09.2017 ob 11:45
Smilijo se mi otroci, ker jih imajo te zvezdnice IZKLJUČNO le kot modne dodatke in ne zaradi družine ali pa materinstva... Al se zvezdnica sleče al pa umisli otroka, vse samo zato, da se o njih piše
vidaest
# 23.09.2017 ob 12:19
Cirkus raste.
stewie
# 23.09.2017 ob 12:19
Adi Smolar bi temu rekel: "Kardashianov klan se počasi veča, zdaj tud' od Kim polsestra že dolgo je noseča."
copcop
# 23.09.2017 ob 15:09
Odlično, saj otrok ne bo živel na socialni podpori in mama ne bo zahtevala subvencioniranje vrtca. Še več otrok ji privoščim.
JM
# 23.09.2017 ob 10:25
kylie carica
Kazalo