Katy v Robertovem objemu. Foto: Twitter
Katy v Robertovem objemu. Foto: Twitter
Skupaj sta si ogledala nastop Rihanne in Calvina Harrisa. Foto: Twitter

Katy in Robert Ackroyd sta se pomešala med publiko slovitega festivala v kalifornijski puščavi, fotografi pa so ju ujeli med objemanjem, držanjem za roke in strastnim poljubljanjem.

27-letna ameriška pevka je po ločitvi od 36-letnega britanskega komika Russla Branda, s katerim se je razšla decembra, sprva marca padla v objem 22-letnega francoskega modela Baptista Giabiconija, a romanca je bila kratkotrajna.
Nerazdružljiva
Perryjeva in Ackroyd sta bila namreč na Coachelli nerazdružljiva. Oba sta na festivalu tudi nastopala, v zaodrju je Katy nenehno razlagala, kako da je njen "fant" kitarist pri Florence, sveži parček pa si je skupaj ogledal tudi nastop Katyjine dobre prijateljice Rihanne.

Ackroyd je po koncu festivala na svojem Twitterju, potem ko je ravno začel "slediti" Perryjevi na tem dužabnem omrežju, zapisal: "Najboljša Coachella vseh časov. Ne, najboljši vikend vseh časov. Dre, Snoop, Pac, Nate, Fiddy & KP."

Medtem pa si je od ločitve opomogel tudi Katyjin nekdanji soprog, saj naj bi se dobival z madžarsko manekenko Nikolett Barabas.