Clarksonova je oktobra postala žena iskalca talentov Brandona Blackstocka, ki ima iz prejšnjega zakona že dva otroka. Foto: EPA
Clarksonova je oktobra postala žena iskalca talentov Brandona Blackstocka, ki ima iz prejšnjega zakona že dva otroka. Foto: EPA

"Vsak božič sem si rekla: 'Resno? Še vedno sem patetično sama? Super. Še vedno govorim ljudem, da mi je tako všeč. Toda mi ni," je priznala pevka v pogovoru za revijo Parade.

Prvi dan, ko je zagledala Blackstocka, je vedela, da je on tisti pravi moški zanjo. "Ko sem se začela sestajati z njim, sem si že v mislih govorila: 'Že sem poročena s tabo.'," je priznala pevka. Ko se ozira po seznamu svojih nekdanjih fantov, pravi, da ni nikogar, ki bi ji ušel. Je pa ena izmed propadlih zvez vplivala na razvoj njene kariere. Podobno kot pri njeni britanski kolegici Adele.

"Pred Brandonom sem imela tri fante v svojem življenju, dva sta bila dobra, eden pa ni ustrezal mojemu življenju. Imela sem samo enega negativca in občutja, ki sem jih gojila do njega, sem prenesla v glasbo in na ta račun zaslužila veliko denarja," je priznala Clarksonova.

31-letna Američanka, ki je postala zmagovalka prve sezone resničnostne televizijske oddaje American Idol, je tudi priznala, da se je na poroki jokala od sreče. "Oba sva napisala vsak svojo zaobljubo in s težavo sva se prebijala skozi njo. Brandon je celo rekel: 'Beležnica (The Notebook op. a.) ni nič v primerjavi s tem.' In me odpeljal s čolnom po jezeru. Bilo je res prisrčno," je delila utrinke svojih spominov na poročni dan Clarksonova.