Kelly je srečno zaljubljena. Foto: Reuters
Kelly je srečno zaljubljena. Foto: Reuters

28-letna voditeljica, pevka in modna oblikovalka ter leto dni starejši veganski kuharski mojster sta pozirala za naslovnico revije Hello!, na fotografiji pa se blešči zaročni prstan. "Še nikoli mi ni bil nihče tako blizu. Ljudje pravijo, da sva odvisna drug od drugega, ampak midva si le želiva biti ves čas skupaj," je povedala v intervjuju.

Prstan je bil oblikovan posebej za Kelly. Podoben je uhanu, ki ga je nosil pevkin oče. "Ko sem bila majhna, sem včasih dala prst k njegovemu ušesu in dejala, da si nekoč želim takšen prstan. Zdaj ga pa imam," je razložila Osbournova.

"Zelo kmalu sem spoznal, da je ona tista prava," pa je ob zaroki povedal Matthew. Kelly je spoznal julija 2011 na poroki slavne manekenke Kate Moss in rockerja Jamieja Hincea, ki v duetu z njegovo sestro Alison Mosshart sestavlja glasbeni duet The Kills.

Zaljubljenca sta imela prvo leto razmerje na daljavo, saj je Kelly živela v Los Angelesu, Mosshart pa v New Yorku. Ko pa sta ugotovila, da postaja odnos vse resnejši, se je Matthew preselil v Los Angeles, poroča Daily Mail. "To je bila največja stvar, ki jo kdor koli kdaj storil zame. Odšel je stran od vsega, kar pozna, samo zato da bi bil z mano," je dejala Kelly in priznala, da je šele z Mosshartom spoznala, kaj je prava ljubezen: "Vsi drugi fantje, s katerimi sem hodila, so me izkoriščali."