'S Sharon se ne ločujeva,' je zatrdil Ozzy. Foto: EPA
'S Sharon se ne ločujeva,' je zatrdil Ozzy. Foto: EPA

64-letni zvezdnik se je odločil, da bo govorice zanikal z zapisom na Facebooku, ki se ga je lotil zelo iskreno. "Zadnje leto in pol sem popival in jemal mamila. V tem času sem bil na nekem zelo temačnem kraju, bil sem navadna rit tudi do tistih, ki jih imam najraje - do moje družine," je odkrito priznal Ozzy. "Toda zdaj lahko z veseljem povem, da sem trezen že 44 dni," je dodal.

Zapis je izkoristil tudi za opravičilo: "Rad bi se opravičil Sharon, svoji družini, prijateljem in kolegom iz benda, za moje noro vedenje v tem času ... pa tudi vsem oboževalcem," je napisal.

Kaj poreče Sharon?
Govorice o ločitvi Ozzyja in Sharon so se pojavljale že dalj časa, vrelišče pa so dosegle v ponedeljek, ko so ameriški mediji poročali, da se je Sharon izselila iz njunega skupnega domovanja in se prijavila v hotel.

Ker sta zakonca že leta 2004 v pogovorni oddaji Howarda Sterna javno povedala, da njun zakon ni rožnat - Ozzy je namreč priznal, da jo je varal z več ženskami -, so bili številni prepričani, da se je zdaj Sharon dokončno prekipelo.

Ozzy je sicer zdaj res zatrdil, da ločitev ni pred vrati, toda tabloidi vseeno napeto čakajo na Sharonin komentar.