Skorajda ne mine dan, da se Kim in Kanye ne bi pojavila v javnosti. Foto: Reuters
Skorajda ne mine dan, da se Kim in Kanye ne bi pojavila v javnosti. Foto: Reuters
Kim Kardashian in Kanye West
Pred krstom North West v Jeruzalemu. Foto: Reuters

Te besede, ki jih je 34-letna zvezdnica izrekla v napovednem videoposnetku za resničnostni šov Keeping Up with the Kardashians, so bile dovolj, da so rumene medije preplavile novice o naraščaju. Kim in Kanye sicer že imata deklico North, ki bo kmalu dopolnila dve leti, v zadnjem času pa nista skrivala, da si želita še povečati družino, a jima pri tem ni šlo vse po načrtih.

"Ko sem bila prvič noseča, sem se kar naprej pritoževala, tako da ne bi nikoli mislila, da bom kdaj skoraj rotila, da znova zanosim," je temnolasa lepotica, katere glavni atribut je zelo polna zadnjica, aprila pred kamerami razlagala polsestri Kendall Jenner. In nadaljevala: "Dobiti drugega otroka sploh ni več tako zabavno, kot je bilo to pri North. S Kanyejem sva vso stvar vzela zelo resno. Zgodilo se je, da sem ga poklicala in mu rekla: 'Čez pet minut se bo začelo moje plodno obdobje! Takoj pridi!' Trudiva se, res močno se trudiva. Vsak dan. Postaja že utrujajoče."

Otrok, poroka, drugi otrok
Tudi 37-letni Kanye naj bi želel znova postati oče, saj njegovi prijatelji pravijo, da ga je starševstvo spremenilo in iz njega naredilo boljšega človeka. "Kim in Kanye sta zelo rada starša in trudita se, da je vsa družina kar največ časa skupaj doma," so njuni prijatelji zaupali reviji People.

Zvezdniški par, ki spada med najbolj oblegane, opravljane in slavne zakonce na svetu, je svojo ljubezen razkril julija leta 2012. Hčerka North West se je rodila 15. junija leta 2013, letos aprila pa sta jo v Jeruzalemu tudi krstila. Kimye, kot ju radi imenujejo mediji, sta nedavno praznovala tudi prvo obletnico zakona, saj sta se lani v Firencah poročila v razkošnem gradu iz 16. stoletja. Za najemnino za eno noč sta odštela kar 300.000 evrov.