Najnovejši član klana Kardashian je Saint West, ki je na svet privekal 5. decembra. Kim in Kanye imata še hčerko North. Foto: Instagram Kim Kardashian West
Najnovejši član klana Kardashian je Saint West, ki je na svet privekal 5. decembra. Kim in Kanye imata še hčerko North. Foto: Instagram Kim Kardashian West
Kim je objavila tudi fotografijo pokojnega očeta. Foto: Instagram Kim Kardashian

Kardashianova je fotografijo objavila na Instagramu, kjer utrinke iz njenega življenja spremlja več kot 61 milijonov ljudi. Starleta je fotografijo objavila na prav poseben dan, kot je pripisala, na 72. rojstni dan svojega pokojnega očeta Roberta Kardashiana.

"Danes je očetov rojstni dan. Vem, da ni ničesar na svetu, kar bi si želel bolj kot to, da bi spoznal svoje vnuke. Zato sem želela deliti fotografijo Sainta z vami," je Kim sporočila oboževalcem. Dodala je: "Vse najboljše, ata. Veliko se je zgodilo, odkar te ni, ampak vem, da si moj angel varuh, ki vidi vse. Rada te imam, pogrešam te."

Slavni odvetnik Robert Kardashian
Pokojni Robert George Kardashian (1944-2003) je bil odvetnik in poslovnež, ki se je staršem armenskega rodu rodil v Los Angelesu (v tem mestu živi najštevilčnejša armenska manjšina v ZDA, soseska Little Armenia leži na območju Hollywooda), zaslovel je kot prijatelj in zagovornik O. J. Simpsona, ki so mu leta 1995 sodili za umor žene Nicole.

S prvo ženo Kris (zdaj Jenner) je imel Kardashian štiri otroke: poleg Kim še hčerki Kourtney in Khloe in sina Roberta mlajšega, ki pa so zasloveli šele po njegovi smrti, ko so začeli snemati resničnostni šov V koraku s Kardashianovimi. V šovu so nastopali tudi Krisin drugi mož, nekdanji atlet Bruce Jenner - danes ta sliši na ime Caitlyn Jenner - ter njuni dve hčerki Kendall in Kylie.