Mladoporočenca Tracy Morgan in Megan Wollover. Foto: Reuters
Mladoporočenca Tracy Morgan in Megan Wollover. Foto: Reuters

Dobro leto po tragični nesreči, zaradi katere se je moral igralec boriti za svoje življenje, je prišel čas za novo slavje. 46-letni igralec in 28-letna Megan sta se poročila, na poroki pa so bili navzoči le najožji družinski člani in prijatelji, med njimi tudi dveletna Maven, hčerka mladoporočencev.

"Lani sem ga skoraj izgubila, tako da sem zelo hvaležna, da se bom končno poročila z ljubeznijo svojega življenja," je za ameriški People povedala nevesta. "Veliko sva prestala in najina ljubezen je še močnejša zaradi tega."

To je druga poroka za igralca, leta 2009 se je po 23 letih ločil od žene Sabrine, s katero imata tri odrasle sinove.

Huda nesreča
"Ne morem verjeti, da sem tukaj. Ne morem verjeti, da sem pred tabo," je povedal zvezdnik humoristične nanizanke 30 Rock voditelju oddaje The Today Mattu Lauerju.

Igralec si je v hudi prometni nesreči v New Jerseyju zlomil nogo, stegnenico, nos, rebra, imel je hudo poškodbo možganov, bil pa je precej časa tudi v kritičnem stanju. Kot je povedal igralec, se je moral po nesreči znova naučiti hoditi, pri okrevanju pa ga je motivirala predvsem misel na eno - na poroko.

V nesrečo, v kateri se je prevrnil limuzinski avtobus, v katerem se je prevažal igralec, je bilo vpletenih šest avtomobilov, en človek je umrl. Nesrečo je povzročil voznik tovornjaka, ki je med vožnjo zadremal in se od zadaj zaletel v Tracyjev avtobus in njegovo spremstvo, ki se je vračalo s stand-up nastopa v Delawaru.