Zvezdnika, ki se redno uvrščata na sezname najbolj vročih igralcev in igralk, sta par postala julija. Foto: EPA
Zvezdnika, ki se redno uvrščata na sezname najbolj vročih igralcev in igralk, sta par postala julija. Foto: EPA

38-letni ameriški igralec in 42-letna Kolumbijka sta si med prazniki privoščila romantičen dopust na Havajih, prav na božič pa je Joe lepo igralko zaprosil za roko.

Novice o zaroki nista še delila prek družbenih omrežij, so pa Vergaro paparaci že ujeli z velikim diamantnim prstanom na roki. Vir blizu para je dejal, da je Manganiello že nekaj časa razmišljal o tem, da bi Sofio za roko zaprosil na prazničnem dopustu, vendar ga je bilo strah, da bo zavrnjen.

Strah je bil očitno odveč, saj golobčka še naprej uživata na Havajih, tam sta praznovala tudi Manganiellov rojstni dan. "Vse najboljše za rojstni dan, moja ljubezen in najboljši prijatelj! Tisti, ki me nasmeje do solz. Želim ti zdravo in čudovito leto, srček," mu je prek Instangrama zaželela Sofia.

Igralca sta se zbližala kmalu po tem, ko se je kolumbijska zvezdnica serije Sodobna družina razšla s floridskim poslovnežem Nickom Loebom. Z Nickom sta se zaročila na njen 40. rojstni dan v Mehiki, načrtovala pa sta intimno poroko v krogu družine. Razšla sta se letos maja, za konec zveze naj bi bilo krivo Loebovo neprestano spogledovanje z drugimi ženskami, uradno pa sta naznanila, da je razlog njun prenatrpan urnik.

Lepotica je bila sicer poročena tudi z Joejem Gonzalezom, s katerim ima tudi 22-letnega sina. Po boleči ločitvi je trdila, da si nikdar več ne bo nadela poročne obleke, vendar pa je čas zacelil rane in morda se bo z Manganiellom znova sprehodila pred oltar.