Lindsay naj bi igrala precej 'leseno'. Foto: Reuters
Lindsay naj bi igrala precej 'leseno'. Foto: Reuters

Razvpita igralka, ki kljub prizadevanju bližnjih ne želi na kliniko za odvajanje od drog in alkohola, je doživela hladno prho. Čeprav je veljala kot idealna za vlogo Liz (imata namreč podobno življenjsko zgodbo), se je na koncu izkazalo drugače.

Tako vsaj menijo nekateri kritiki, ki so si film TV-mreže Lifetime Liz in Dick, ki se osredotoča na romanco med Taylorjevo in Richardom Burtonom, že ogledali. V časopisu Newsday so zapisali: "Lohan ni Taylor (kot tudi nihče drug ne bi mogel biti). Ampak za ubogo Linds ni upanja. Kot je videti, so njene sposobnosti okrnjene - zarjavele zaradi dolge odsotnosti in njenih številnih dodatnih dejavnosti."

LiLo je v vlogi Taylor bedna od konca do začetka, so zapisali v reviji The Hollywood Reporter in dodali, naj si film gledalci ogledajo, če se želijo nasmejati: "Najboljši del je, da gre vedno na slabše, tako da je v pravi družbi in ob pravi pijači neizmerno zabaven."

26-letna Lindsay, ki se je kot manekenka prvič preizkusila pri treh letih in z enajstimi prvič stopila pred kamere, se je po dveh letih igralskega premora vloge Liz močno želela. "Bojevala sem se za vlogo v filmu Liz & Dick, ker sem ji tako podobna - bila je pod velikim pritiskom medijev, imela je padce in vzpone v ljubezenskih zvezah in življenju," je Lohanova povedala za Daily Mirror.

Spodaj si lahko ogledate nekaj izsekov iz filma.