Lindsay Vonn in Tiger Woods se bosta prvič skupaj v javnosti pojavila v velikem slogu. Foto: Facebook
Lindsay Vonn in Tiger Woods se bosta prvič skupaj v javnosti pojavila v velikem slogu. Foto: Facebook
Lindsay Vonn in Tiger Woods
Ameriški mediji se že veselijo, da bodo končno lahko uradno ovekovečili slavni par. Foto: EPA

In to ne kjer koli! V ponedeljek se bosta namreč udeležila tradicionalne prireditve Met Gala, ki jo vsako leto ob odprtju posebne modne razstave gosti Metropolitanski muzej v New Yorku, tamkajšnja rdeča preproga pa velja za eno najslavnejših na svetu. Dogodek namreč poteka pod okriljem modne biblije Vogue, zvezdnice pa kar tekmujejo med seboj, katera se bo predstavila z lepšo večerno toaleto.

In prav to priložnost sta si izbrala Tiger in Lindsay, da bi se javnosti pokazala v vsem sijaju, prišla pa bosta kot posebna gosta Voguea. Pri reviji naj bi poskrbeli tudi za njuno celostno podobo, vendar še ni znano, čigavo obleko bo nosila Lindsay, ki ji bodo na rdeči preprogi delale družbo tudi zvezdnice iz filmskega in glasbenega sveta, kot so Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Kristen Stewart, Jessica Biel in Jennifer Lawrence.

Priznanje na Facebooku
37-letni Woods in 28-letna Vonnova sta svoje razmerje po več mesecih skrivanja javno le priznala marca. "Očitno ni bila najbolj varovana skrivnost, ampak da, hodim s Tigerjem Woodsom. Najino razmerje se je v teh zadnjih mesecih razvilo iz prijateljstva v nekaj več in me zelo osrečuje. Tega ne nameravam podrobneje razlagati, saj bi rada ohranila ta del svojega življenja med nama, svojo družino in tesnimi prijatelji. Hvala za vaše razumevanje in podporo! xo LV," je najboljša ameriška smučarka zapisala na svoji uradni strani na Facebooku.

Da sta res par, je nato na svojem Facebooku potrdil tudi slavni golfist. Ob fotografijah je pripisal: "Ta sezona je bila za zdaj odlična in srečen sem z zmagama v Torreyju in Doralu. Nekaj lepega pa se mi je zgodilo tudi zunaj igrišč: spoznal sem Lindsey Vonn. Z Lindsey sva prijatelja že nekaj časa, a sva se v zadnjih mesecih zelo zbližala in sva zdaj par. Zahvaljujeva se vam za podporo in spoštovanje najine zasebnosti. Najino razmerje si želiva nadaljevati v zasebnosti, kot navaden par, v javnosti pa tekmovati kot športnika."

Oba sta ločena
Vonnova se je po štirih letih zakona januarja letos uradno ločila od nekdanjega smučarja Thomasa Vonna, a ohranila priimek, Woods pa se je od žene, svetlolasega švedskega fotomodela Elin Nordegren, ločil leta 2010, potem ko jo je neslavno prevaral. V zakonu sta se jima rodila dva otroka, ki ju je prav Lindsey pred meseci v Aspnu učila smučati - in takrat naj bi med njima tudi preskočila iskrica.