Iz sveta znanih
O spolnem nadlegovanju je spregovorilo pet žensk. Foto: Reuters
Najnovejši film dobitnika več emmyjev tako kot kaže ne bo predvajan na velikih platnih. Foto: Reuters

Dodaj v

Louis C. K. se je odzval na obtožbe: Vse je resnično

Odpovedali premiero novega filma
10. november 2017 ob 19:02,
zadnji poseg: 10. november 2017 ob 19:46
New York - MMC RTV SLO

Kot zadnjega spolnega nadlegovanja obtožujejo Louisa C. K., znanega predvsem po vlogi v seriji Louie. Za časnik The New York Times je o svojih izkušnjah spregovorilo pet žensk, zaradi obtožb pa so že odpovedali premiero njegovega zadnjega filma.

Igralki Dana Min Goodman in Julia Wolov sta pojasnili, da ju je Louis leta 2002 povabil v hotelsko sobo in ju, ko si še niti nista slekli zimskega plašča, vprašal, ali lahko iz hlač potegne penis. Poudarjata, da sta sprva menili, da gre zgolj za neslano šalo, a še preden sta se zavedeli, je bil komik že brez oblačil in je pred njima masturbiral. "Res je to naredil. Slekel si je vsa oblačila in začel masturbirati."

Podobno so dejale tudi druge tri ženske – da je v njihovi prisotnosti masturbiral, to počel, ko se je z njimi pogovarjal po telefonu, oziroma vprašal, ali bi lahko masturbiral v njihovi družbi.

Posledično je HBO odpovedal njegov nastop v oddaji Night of Too Many Stars, njegove starejše pa so že umaknili iz vsebin na zahtevo. Producenti njegovega najnovejšega filma I Love You, Daddy (Rada te imam, očka) so sprva umaknili datum premiere, ki je bila napovedana za 17. november, potem pa potrdili, da filma ne bodo izdali. "Odločili smo se, da premiere in drugih predvajanj filma ne bo," poroča BBC.


Komik je film režiral in zanj napisal scenarij, v njem pa igra uspešnega televizijskega producenta in scenarista, ki se spopada s tem, da je njegovo 17-letno hčer osvojil 68-letni producent, za katerega se govori, da naj bi bil pedofil.

Ravno tako so odpovedali njegov nastop v The Late Showu s Stephenom Colbertom, Netflix pa je odpovedal načrte, ki so jih imeli v povezavi s snemanjem celovečerne stand up oddaje. "Obtožbe žensk so nas prepričale o tem, da snemanja ne bo, ker se nam njegovo vedenje zdi grozljivo."

People poroča tudi, da je Louis leta 2011 v oddaji Grega Gutfelda že govoril o masturbiranju. Gutfeld se je pošalil, da je Louis zelo znan po tem in se s tem celo hvalil, na kar je komik odgovoril, da je to popolnoma poštena izjava. "Všeč mi je. Preprosto je, zabavno in nikomur ne škodi."

Vsa dejanja priznava
Louis C. K. se je na obtožbe odzval v izjavi za AP. "Rad bi spregovoril o obtožbah, ki so jih za New York Times pojasnile Abby, Rebecca, Dana in Julia, ki so se javno izpostavile z imeni, in o obtožbi tiste ženske, ki je želela ostati neimenovana," je zapisal.

"Zgodbe so resnične. Takrat se mi je zdelo v redu, da to počnem, saj penisa nikoli nisem nobeni ženski pokazal, ne da bi prej vprašal za dovoljenje. A šele pozneje oziroma prepozno sem ugotovil, da ko imaš nad neko osebo toliko moči, to, da vprašaš nekaj takšnega, v bistvu sploh ni vprašanje." Ob tem je dodal, da je imel nad ženskami moč, saj so ga oboževale, in to je izkoristil, ter da se je iz svojih dejanj nečesa poskušal naučiti in od tega celo zbežati.

Zdaj se zaveda, kakšen vpliv so imela njegova dejanja, in si ne more oprostiti, temveč se mora s tem spopasti. "Kar se pa nikakor ne more primerjati s tem, kako se počutijo one."

"Bolečino sem povzročil svoji družini, prijateljem, svojim otrokom in njihovi materi," je sklenil. "Svojo dolgo kariero sem imel srečo, da sem lahko govoril, kar koli sem želel. Zdaj bom naredil korak nazaj in si vzel veliko časa za poslušanje."

P. B.
Prijavi napako
Komentarji
Jon
# 10.11.2017 ob 20:27
Zgleda, da bodo v ZDA kmalu vrteli samo še evropske filme, ker ne bo več niti enega igralca in producenta, ki bi bil moralno neoporečen. Priložnost za slovenske filme da izvozijo vso depresijo pod krinko umetnosti.
Bivši uporabnik
# 10.11.2017 ob 19:19
Medtem pa v sloveniji narod nagradi z ponovno izvolitvijo zupana jankovica kateri zahteva spolne usluge za zaposlitev matere samohranilke. Koruptivno sodstvo pa edine dokaze ki o tem obstajajo unici saj gre za nasega cloveka iz smc=lds. Vsi holivudski spolni prestopniki pridite v slovenijo, ne le da boste imeli mir, narod vas bo nosil po rokah.
DALC
# 10.11.2017 ob 20:24
Mene pa zanima mnenje žensk o naslednjem vprašanju.

Če vas moški povabi v hotelsko sobo. Koliko vas ve, kaj to pomeni? Predvidevam, da je med ženskami v "zabavnem" poslu odstotek še malo večji.

Razen, če je to neka igrica, da se po novem vsi delamo neumne.
Drncl
# 10.11.2017 ob 19:14
Sedaj bo spolno nadlegovanje že, ko boste pred porno zvezdnicami doma za računalnikom masturbirali...
friks
# 10.11.2017 ob 19:30
Pa, kaj je s temi tipi? Povabi dve hudi bejbi k sebi v sobo, pol jih pa vpraša, če si ga lahko mal meče pred njima? Jao, mojster. Kje se najdete.

Ne vem pa kako je tista preko telefona vedela, da masturbira. Verjetno je tudi tej povedal v naprej.
friks
# 10.11.2017 ob 19:33
No, čeprav piše, da jih je vprašal. Nikjer pa ne piše, da so rekle ne. Verjetno pomankljiv članek. Sicer to najbrž ne bi bil problem.
luckyss
# 10.11.2017 ob 20:56
V spalnico, hotelsko sobo, motel ali druge" potencialno pohujšljive" objekte je treba vstopati le še v spremstvu notarja in odvetnika....
Medtem pa se v Evropi dogajajo prava posilstva, ki jih mediji ne vidite, ker so "kulturna popestritev"..
Ples
# 10.11.2017 ob 19:21
@Drncl

Ja, to je isto. -ccc
Ples
# 10.11.2017 ob 21:42
@go keith go

Saj po eni strani je zabavno (dokler se ne tiče nas, a ne).
Ampak po večini drugih strani pa ni niti najmanj zabavno.

Meni so vse te štorije precej nedoumljive, resno, kakšen svet je to? Kdor ima moč in vpliv si lahko privošči vse nad šibkejšimi? V vseh vidikih, spolni je pač zdaj priplaval na površje. Je pa mogoče en najpomembnejših, ker je najbolj podzavesten, zato pa tudi najbolj poveden.

Mene je poplava teh novic iz Holivuda precej šokirala, nisem si mislila, da je toliko, ampak res toliko, seksualnega šikaniranja. Pa ne živim z glavo v pesku, tudi pri nas je, jasno, ampak tole opletanje s penisi je pa pri nas vseeno bolj redko - ali pa se tudi glede tega motim.
KovacevaKobila
# 10.11.2017 ob 20:42
ocitno so ze obtozbe dovolj da si obtozen.

Priznanje ste spregledali?

bili so ze taksni casi v prejsnjem stoletju v evropi.

Torej so tudi nekoč tipi zapeljevali ženske tako, da so nagi masturbirali pred njimi?
Ples
# 10.11.2017 ob 23:50
@go keith go
Zaradi česa pa naj se opravičim? :o

Te citiram:
Jaz bi se na tvojem mestu opravicil in rekel, da sem vesel, da tudi za mene spolno nadlegovanje ni zabavno, ker to res mislim in tudi res mislim, da tole ni spolno nadlegovanje s strani Louis C.K.-ja.

Skratka, jaz naj se opravičim za tvoje mnenje, a kaj? Daj no.
Jaz to pač vidim kot spolno nadlegovanje, on sam je priznal, ampak ti bi od mene opravičilo? Ne štekam, res ne.
Ples
# 10.11.2017 ob 22:20
@go keith go

Prav, jaz sem pokvarjena, ti pa si kul.
Brez veze, da se je tip opravičil.
KovacevaKobila
# 10.11.2017 ob 21:30
takrat pac ni ugotovil oz. se zavedal s kaksnimi ljudmi ima opravka in, da jih lahko s tem prizadane - z zelo nezrelimi in nesamozavestnimi po mojem mnenju. V taksni situaciji bi se po moje dalo veliko bolj inteligentno odreagirati...

Ironično. C. K. nag masturbira pred ljudmi, vi pa drugim očitate nezrelost ...
Pastafarian
# 10.11.2017 ob 19:28
Na srečo komarji in muhe ne živijo prav dolgo, bi me sicer še česa obtožili, da sem počel pred njimi...
Glimseye
# 11.11.2017 ob 04:06
Opažam neko podcenjevanje teh dejanj, češ, saj ni tako hudo to. Tudi meni gredo take misli po glavi. Smatram pa, da je prav, da čim več tega pride na dan, da se na tem področju zgodi katarza. S tem bo manj žensk v strahu reči ne, manj bo zlorab.

Ok, ženske so kdaj pripravljene narediti marsikaj za veze, poznanstva in priložnosti, kar je povsem normalno. Iz prejšnjih člankov pa je razvidno, da so nekatera dejanja zelo nasilne narave. Kot je Louis C.K. priznal, gre za izkoriščanje moči v vseh pogledih.
KovacevaKobila
# 10.11.2017 ob 22:26
ampak meni zabavno glede na to kaksen on je in kaksen je njegov humor. Jaz tako gledam na to in se zabavam, ce pa ti mislis, da je to narobe...tvoja subjektivna ocena in tvoja stvar, ki mi niti ni zanimiva.

Razumem, zakaj se vam zdi ironično, da je Louis C. K. enako nespodoben kot njegova odrska persona. Kot ljubitelju njegovega dela pa me je razkritje v prvi vrsti razočaralo. Če bi se odkrilo, da je Anthony Hopkins ne le na filmu, temveč tudi v realnem življenju ljudožerec, bi to bilo vsekakor ironično - ne bi me pa ravno spravljalo v dobro voljo. Podobno je v tem primeru.

Če želiš eliminirati lastno kariero in zgradit sloves javnega masturbatorja, počneš to, kar počne gospod C. K. Posledice takšnega hobija so jasne vsakemu relativno inteligentnemu in zrelemu človeku.
Binder Dandet
# 10.11.2017 ob 20:21
Kaksni moraisti na pohodu, ce je tip priznal in se pokesal?
friks
# 10.11.2017 ob 20:01
Sicer se pa bojim, da bodo ti zadnji dogodki samo delno pomagali v borbi proti spolnim predatorjem. Bodo verjetno le bolj pazili in najemali profesionalne prostitutke. Bodo pa najbrž igralke zdaj dobivale službe bolj na podlagi strokovnosti.
Ples
# 10.11.2017 ob 19:33
..ko si še niti zimskega plašča nista uspeli sleči, vprašal, ali lahko iz hlač potegne penis.

Ful zabavno. Zgled, tako rekoč. Dajmo še pri nas. Lol.
Grof_von_Baron
# 11.11.2017 ob 09:50
gjezir
Kje pa piše, da je bil njihov nadrejeni in da je imel leta 2002 toliko vpliva, da jim uniči kariero, če ga ne gledajo kako drka? Leta 2002 je bil še praktično nobody na komični sceni. Skratka tudi če so vsi degenerirani (kar so), ne moreš kar copy pasteat primera Weinsteina na vse.
arabo-hest
# 11.11.2017 ob 09:39
To so jim Rusi podtaknili.
gejzir
# 11.11.2017 ob 09:35
Teh pet žensk verjetno res ni trpelo travm zaradi tega, kar so videle. Ampak ali je normalno, da nekdo svojih podrejenih sodelavk oz. sodelavcev ne spoštuje niti toliko, da začne kar pred njimi masturbirati, ker misli, da jim itak ni povzročil nobene praske in da bodo itak tiho, ker je pač njihov nadrejeni in ker lahko poskrbi, da v celotni branži ne dobijo več posla (saj, kakor vidimo glede na številnost obtožb, tako funkcionira celotna holivudska branža).
Vse te odpovedi intervjujev in filmov so zato povsem logične. Tisti, ki jih pripravljajo, se ne morejo blefirati s tem, da bodo gostili oz. predvajali nekoga, ki se je tako poniževalno obnašal do svojih podrejenih.
Grof_von_Baron
# 11.11.2017 ob 09:05
Hehe, predstavljajte si sebe v nekem službenem odnosu, pa da začne sodelavec ali nadrejeni z onetom otresati pred vami in bi nato njegove finte morali stoično prenašati še nekaj let... Folku dop***i in delijo neumnosti ljudi, da ne rečem nadlegovanj. Če ni tako hudo, kot pravte nekateri, potem pa sploh ni ovir, da ne bi 'spektatorji' delili takih stvari v eter. Saj se vidi po tem, kako ti "ekscentriki" končajo, kako je hudo - s prekinitvijo delovnega razmerja in javnim ponižanjem.

Kolikor je opisano v zgornjem članku je pri vseh šlo zgolj za enkraten dogodek - sicer degenerirano dejanje, ampak gotovo ni nekaj takega, kar bi pustilo "dolgotrajne škodljive posledice". Sploh ker tu ne gre za neke amiš punce, ampak za komičarke, ki se po navadi na odru delajo norca iz svoje promiskuitete in "bingeljcev". To je dogodek, kjer se ti "onaniranec" začne smiliti, kako patetičen je in prepričan sem, da so nekaj takega doživljale tudi te komičarke takrat. Zdaj gre pa za tipično molžo (tudi s strani medijev) tega vala obtožb. Mene sicer en moti, da se razkrije, ampak ne glumatat neko super prizadeto žrtev.
nevem
# 11.11.2017 ob 00:48
V svetu na račun tega trepetajo mogočneži. Pri nas pa se "mogočneži" na račun "neodvisne" sodne veje oblasti, "neodvisnih" medijev, "neodvisnih" razno raznih "nevladnih" organizacij... delajo norca.
In prav je tako. Izkoriščajo danosti.
Dokler narodu ne poči.
Ples
# 10.11.2017 ob 22:04
@go keith go
Kaj mislis, da je Slovenija otok cistosti in nepokvarjenosti sredi grdega sveta?

Seveda ne mislim, imam tudi lastne izkušnje - spolno nadlegovanje je fakt tudi v Sloveniji.
Ampak tebi se zdi to zabavno, meni pa ne.
go keith go
# 10.11.2017 ob 21:55
Ples,
res ne vem kako sta odreagirali, ampak predstavljeno je tako, kot da sta obsedeli tam povsem zgrozeni in brez moci, da bi karkoli naredili. A je res tako grozno in presenetljivo, ce nekdo zacne masturbirati pred tabo v hotelski sobi? Ne vem. Meni se zdi precej bolj presenetljivo, da je nekdo tako naiven, da ga to tako sokira.
Grof_von_Baron
# 10.11.2017 ob 20:15
Pa, kaj je s temi tipi? Povabi dve hudi bejbi k sebi v sobo, pol jih pa vpraša, če si ga lahko mal meče pred njima? Jao, mojster. Kje se najdete

Industrija degenerikov pač.

Ampak zdaj lahko uporabi tisti "argument" feministk, ko pobijajo svoje otroke: "it's his body an he can do whatever he wants with it".
oziris.va
# 11.11.2017 ob 09:53
Drncl
# 10.11.2017 ob 19:14

Sedaj bo spolno nadlegovanje že, ko boste pred porno zvezdnicami doma za računalnikom masturbirali...


Če imaš vgrajeno kamero v ekran, se zna zgodit, da te bodo opazili ;)
pjandura
# 11.11.2017 ob 08:24
In kam vse to pelje? Mar bomo na koncu ugotovili da smo moški prasci al kaj!?

Ja saj dosti jih / nas je. Pa ne mislim samo na to kazanje dinglja, poglej kaj se dogaja po svetu.
por
# 11.11.2017 ob 07:44
Hehe, predstavljajte si sebe v nekem službenem odnosu, pa da začne sodelavec ali nadrejeni z onetom otresati pred vami in bi nato njegove finte morali stoično prenašati še nekaj let... Folku dop***i in delijo neumnosti ljudi, da ne rečem nadlegovanj. Če ni tako hudo, kot pravte nekateri, potem pa sploh ni ovir, da ne bi 'spektatorji' delili takih stvari v eter. Saj se vidi po tem, kako ti "ekscentriki" končajo, kako je hudo - s prekinitvijo delovnega razmerja in javnim ponižanjem.
Če se ne znajo normalno obnašati pač ne bodo normalno sprejeti/tretirani. Pa zarad mene loh povejo vic stoletja.
KovacevaKobila
# 10.11.2017 ob 23:16
Jemljes stvari iz konteksta in zanikas njegov intelekt, ki ga, kot pravis ljubitelj njegovega dela, ne mores oz. ne bi smel spregledati.

V intelekt in duhovno zrelost človeka, ki si ga nag meče in misli, da bodo prisotni to sprejeli z navdušenjem, človek nehote podvomi.

Katere stvari jemljem iz konteksta? Razsvetlite me, lepo prosim: kaj je nenagonskega in intelektualnega v masturbiranju pred drugimi?
KovacevaKobila
# 10.11.2017 ob 22:59
So pa v ZDA precej povrsinski ljudje, ki radi sledijo crednemu nagonu in tako sedaj tolcejo kar pocez brez kaksnega hudega premisleka

Ne boste verjeli, toda slačenje in opletanje z erekcijo je leksikonska definicija nagona in plitvosti.
henodarling
# 10.11.2017 ob 22:25
Kaj ko bi MMC malo nehal s tovrstnimi novicami in jih prepustil še bolj rumenim od sebe???
Seveda je spolno nadlegovanje tudi zame še kako zavržno dejanje, ampak lepo vas prosim, vsa ta j...!?
go keith go
# 10.11.2017 ob 21:51
Ples,
svet je tocno taksen, ja. Vedno je bil in vedno bo na zalost torej, da si mocnejsi oz., da si vsak privosci tocno toliko kot mu drugi dovolijo/mo. Mene tole z Louis C.K. jem ni nic sokiralo - tole se mi res ne zdi nasilje, ampak moraliziranje. Weinstein ali kako se pise je druga stvar in tudi popolnoma druga vrsta dejanj. Tisto za mene je nasilje in tudi kriminal. Kaj mislis, da je Slovenija otok cistosti in nepokvarjenosti sredi grdega sveta?
Ples
# 10.11.2017 ob 21:47
@go keith go
Ce bi gospodicni takrat vstali, ga nadrli ali oklofutali ali pac preprosto odsli,

Kako pa veš, kako sta odreagirali? V tem članku nič ne piše.
Ples
# 10.11.2017 ob 21:26
@go keith go

Nehaj, v svojih komentarjih si se postavil na pozicijo, kako je vse kul in zabavno in kako so v bistvu žrtve trapaste. (Ne rečem, da ene niso, ampak to nima zveze z dejanji teh modelov, ki so trapasti še bolj).
Če te prav razumem, je čisto ok, da gredo vsi njegovi bližnji čez to bolečino ... Eh, no, upam, da si samski.
Bivši uporabnik
# 10.11.2017 ob 20:57
Še ena zgodba iz samooklicane svetovne moralno-etične vertikale ... Tako z ene, kot z druge strani...
boro007
# 10.11.2017 ob 20:04
No od njega res nisem pričakoval takih zgodb. Dejstvo je da mu šale o masturbiranju niso tuje, in da se mu očitno to ni zdelo nekaj posebnega, še zdaleč pa ni prav...

Ni ravno zgodba ki bi jo pravil otrokom, in za omenjene ženske verjetno ni bil nek prijeten prizor. A hkrati lahko ignoriraš in greš dalje. Presenetil jih je, ni jih pa silil v karkoli, edini problem je bil da je bil očitno prehiter.

Jaz ga poznam drugačnega, ženske so pa videle en penis več v življenju, čeprav prizor očitno ni bil lep... Zanima me kakšno zgodbo bi brali če bi bil namesto C.K. ja tam Channing Tatum?

Louie-jeva zgodba je ena najmanj škodljivih, še vedno bom njegov fan, upam pa da tole ne bo predčasno končalo njegove kariere.
mala anja
# 11.11.2017 ob 11:02
DLeague star, če prav razumem, je po tvoje javno govorjenje o tem, kaj se je ženskam zgodilo, zgolj jamranje in iskanje izgovorov za neuspeh?

Če bi omenjene gospe že pred desetletji zbrale pogum za javne izjave, potem morda morda morda danes vseh teh neštetih zgodb ne bi poslušali. Tako bo pa morda šele naslednja generacija Hollywooda vsaj malo manj toksična na tak ali drugačen način. Morda.

Skratka, dobro je, da se končno govori o tem, da se izpostavijo imena, da se "mogočnežem" odvzame vsaj del moči in prepričanje, da si lahko brez posledic privoščijo absolutno vse. Če to pomeni skoraj vsak dan kak članek na MMC-ju - zakaj pa ne? Veliko bolje tako, kot pa da se tematika ignorira.
DLeagueStar
# 11.11.2017 ob 10:07
Zanimivo je, da se nobena starejsa dama ni o tem razgovorila.

Julianne Moore, Helen Mirren, Meryl Streep, Julia Roberts, Andie McDowell,... in se kup ostalih, ki spadajo se nekaj generacij nazaj.

Kaj imajo skupnega te zenske? Moralo in dovolj svoje pameti, da so te stvari prebolele in postale mega uspesne brez iskanja izgovorov.

Ce so danes neki kvazi znani ljudje trpeli kot kristus na krizu potem si niti ne predstavljam kaj so zgoraj omenjene zenske prestale na poti do vrha.
kacjipastir
# 11.11.2017 ob 07:45
Pri takih stvareh je še kako pomemben kontekst. Nekaj kar je v določeni situaciji lahko videti komično, je v drugi grozljivo. Pri njem je grozljivo to, da je imal moč nad žrtvami. Če bi to naredil moji ženi njen šef v pisarni, bi ostal brez pirhov, če bi pa to meni naredil moj delavec bi se pa firma nasmejala do solz.
xskip
# 11.11.2017 ob 00:23
Ellen Page se je lepo razpisala:
https://www.facebook.com/EllenPage/posts
/10155212835577449
SsDrag
# 10.11.2017 ob 23:50
a so se že pojavili članki tipa "I will still watch Kevin Spacey movies and here's why"? običajno se ob vsakem takem dogodku na internetu pojavijo proti-vsebine, ki se hočejo prilepiti na "izvorni dogodek" in ga še oni imeti kaj od tega (kravo je treba do konca pomolsti).
Grof_von_Baron
# 10.11.2017 ob 23:19
Tu gre res bolj za jahanje tega vala popularnosti biti 15 minut v "top zgodbi" (o ja ti ljudje so res tako narcisodini in še bolj), njihova prizadetost je pa ravno toliko iskrena, kot njegovo opravičilo.
Ples
# 10.11.2017 ob 22:55
@go keith go
po moje ti v najini debati ne bi smela sprejeti vloge zrtve.

Lol, mah, nima smisla
go keith go
# 10.11.2017 ob 21:39
KovacevaKobila,
pred drugimi lahko nekdo masturbira samo, ce so drugi tam, ne? Ce bi gospodicni takrat vstali, ga nadrli ali oklofutali ali pac preprosto odsli, ker jima ocitno njegovo dejanje ni ustrezalo (vsaj zdaj sta tako ugotovili), bi masturbiral sam ali pa sploh ne bi vec - pac njegova stvar. Tako pa...se pa strinjam, da je to njegovo dejanje zelo nezrelo (nic narobe s tem, ce je nekdo nezrel - on se bo sedaj moral marsikaj nauciti), ampak meni zabavno glede na to kaksen on je in kaksen je njegov humor. Jaz tako gledam na to in se zabavam, ce pa ti mislis, da je to narobe...tvoja subjektivna ocena in tvoja stvar, ki mi niti ni zanimiva.
Ples
# 10.11.2017 ob 21:11
... "Bolečino sem povzročil svoji družini, prijateljem, svojim otrokom in njihovi materi," je sklenil

Ugibam, da bi @go keith go sklenil drugače ...
Quade
# 10.11.2017 ob 20:35
Glih briga me za tele novice

Edino škoda je Spaceya in Louisa, ki jima bodo končal kariero
go keith go
# 10.11.2017 ob 19:27
Tole postaja iz dneva v dan bolj bizarno :) - moralisti na pohodu. Je pa Louis C.K. res izredno zabaven in zanimiv - mene vedno nasmeji.
por
# 11.11.2017 ob 17:13
@Grof von Baron
No, delno se strinjam s tabo. Vendar, vsak ima pravico na svoj način sprejet dejanja (enkratna, večkratna) nekega budala :-)
Kazalo