Kakršen koli je že njun odnos, dejstvo je, da se skupaj zabavata. Foto: Instagram
Kakršen koli je že njun odnos, dejstvo je, da se skupaj zabavata. Foto: Instagram
Lupita Nyong'o in Jared Leto
Vsak s svojim zlatim kipcem (tretji pripada Cate Blanchett, ki pa je ni na fotografiji). Foto: Reuters

Oba sta nedvomno velika zmagovalca letošnje sezone podeljevanja nagrad v Hollywoodu, saj sta bila skoraj na vsakem dogodku v središču pozornosti in vsaj nominiranca, če že ne tudi nagrajenca. Ko sta na vsaki prireditvi veliko časa tičala skupaj, kar so seveda opazili tudi fotografi, pa sta morala začeti odgovarjati tudi na predvidljivo vprašanje: "Ali sta par?"

Uživanje v mestu ljubezni
Lupita, ki sicer prihaja iz Kenije in je še popolnoma nepopisan list v svetu filma, saj je bila vloga v filmu 12 let suženj njena prva, je prava neznanka tudi za rumene medije. Nekaj časa se je tako govorilo, da je v zvezi z raperjem K'Naanom, zdaj pa jo bolj povezujejo z dolgolasim Jaredom, ki je zablestel v filmu Klub zdravja Dallas.

Lupita je tako na Instagramu nedavno objavila štiri fotografije z Jaredom, nad njimi pa sta napisa "Zmagovalca v Parizu" ter nato še "Pariz v zmagovalcih". "Selfie z Jaredom Letom opravljen," je 31-letna zvezdnica komentirala njuno poziranje.

"Miley naju je razdružila"
Lupita in Jared sta se sicer v "nešteto" intervjujih, ki sta jih dala v zadnjih mesecih, večkrat pošalila, da sta res zaljubljena. "Rad bi se zahvalil vsem ženskam, s katerimi sem bil, in vsem ženskam, ki mislijo, da so bile z menoj. In seveda moji bodoči nekdanji ženi. Mislim tebe, Lupita Nyong'o!" je 41-letni igralec in glasbenik dejal na nagradah Independent Spirit Awards.

Tudi Lupita, ki so jo sicer povezovali tudi z igralcem Michaelom Fassbenderjem, mu ni ostala dolžna. V pogovorni oddaji Ellen DeGeneres je domnevno ljubezensko razmerje z Jaredom komentirala: "Ah ja, ampak mislim, da sva šla narazen zaradi Miley Cyrus. To je bila zadnja stvar, ki jo vem o tem." In nato nadaljevala: "Noro je. Ko prebiram vse te govorice, ki vsebujejo toliko podrobnosti, se res že začnem spraševati, ali imajo prav oni ali jaz. Medijem sem večkrat verjela, zdaj pa jim očitno ne gre več zaupati."