Michael je pred kratkim praznoval svoj 50. rojstni dan. Foto: EPA
Michael je pred kratkim praznoval svoj 50. rojstni dan. Foto: EPA

Mladoporočenca sta skočila v zakonski jarem v isti cerkvi ob morju na Floridi, v kateri sta si leta 2005 obljubila večno zvestobo ameriški mogotec Donald Trump in njegova izbranka, Slovenka Melania Knauss (prej: Melanija Knavs).

Poročni obred v cerkvi si je ogledalo 500 ljudi, na poporočnem slavju pa je bilo število povabljencev trikrat večje - zaljubljenca sta povabila dodatnih 1.500 ljudi, da nazdravijo njunemu skupnemu življenju. Poporočna zabava je bila v Palm Beachu, kjer stoji njuno pred kratkim zgrajeno novo ljubezensko gnezdece.

"Poroko sta načrtovala nekaj mesecev, Michael pa je želel Yvette izpolniti vsako željo," je za ameriški People komentiral priprave na poroko neimenovani vir.

50-letni Jordan, zdajšnji in večinski lastnik košarkarske ekipe Charlotte Bobcats, je 15 let mlajšo Yvette spoznal leta 2008 v enem izmed nočnih klubov v Miamiju, zaprosil pa jo je na božični večer leta 2011.

Najdražja ločitev
To je drugi zakon za legendarnega košarkarja - s prvo ženo Juanito Vanoy se je ločil leta 2006 po sedemnajstih letih zakona, skupaj pa imata tri otroke. Revija Forbes je ločitev od Juanite Vanoy označila za eno najdražjih vseh časov - Vanoyeva je dobila kar 168 milijonov dolarjev.