S Seglom sta neločljiva. Foto: Reuters
S Seglom sta neločljiva. Foto: Reuters

"Michelle že celo večnost ni bila tako srečna, Jason pa je popolnoma zatreskan," je neimenovani vir povedal za revijo People.
Par se je pojavil skupaj tudi na četrtkovi newyorški premieri Michellinega najnovejšega filma Take This Waltz in na zabavi po njej, kjer sta se nenehno smehljala in se držala za roke. "Še ob nobenem dekletu ni bil tak," je še dodal vir o Seglu.

Igralca, sicer prijatelja že nekaj let, sta bila neločljiva že par dni pred tem, ko so film Take This Waltz predvajali na filmskem festivalu Tribeca, skupaj pa sta se udeležila tudi premiere njegovega filma Petletna zaroka.

Po poročanju Peopla sta večerjala v newyorški restavraciji Abe & Arthur's. Michelle je delovala izjemno ljubeča, saj je vseskozi božala Jasona, se s prsti igrala z njegovimi lasmi in ga objemala. Po poročanju virov sta se cel večer spogledovala, smejala in pila vino - on belo, ona rdeče.
Končno spet srečna?
32-letni Segel in leto dni mlajša Williamsova sta se dobivala že nekaj mesecev, preden je eden izmed njenih prijateljev reviji People potrdil, da sta par.

V filmu Take This Waltz trikratna oskarjevska nominiranka Williamsova igra mlado ženo, ki je v skušnjavi zaradi drugega moškega.

Williamsovo, ki ima s pokojnim Heathom Ledgerjem sedemletno hčerko Matildo, so v zadnjih letih po Ledgerjevi smrti povezovali z režiserjem Spikom Jonzejem (z njim se je razšla po enem letu), režiserjem Caryjem Fukunago in soigralcem Ryanom Goslingom, medtem ko je bil Segel več let v zvezi z igralko Lindo Cardellini.