Mila pravi: Splet ni isto kot resničnost. Foto: EPA
Mila pravi: Splet ni isto kot resničnost. Foto: EPA

29-letnica se zaveda, da so mediji lahko kruti - en dan te razglasijo za najlepšo žensko na svetu, drug dan pa te želijo neurejeno ujeti na ulici. Za The Sun je povedala, da svojih fotografij v revijah ali na spletu zato nikoli ne gleda: "Ni treba, da se počutim slabo zaradi tega - in nikoli ne gre za dobre stvari, saj se ne prodajajo."

Naslov najprivlačnejše Zemljanke ji sicer laska, vendar pa pri tem dodaja: "Če nekdo na spletu objavi, da si grd ali visok ali majhen, to še ne pomeni, da je res. Enako je, če neka oseba reče, da si lep, osupljiv, visok, majhen, kakršen koli." Razkrila je, da splet sicer uporablja ves čas, za nakupovanje, informacije, klepete, vendar pa se izogiba uporabi priljubljenih družbenih omrežij, kot sta Facebook in Twitter, in raje uporablja družbena omrežja, ki omogočajo večjo stopnjo zasebnosti.

V Ukrajini rojena igralka, ki se je pri rosnih sedmih letih preselila v Los Angeles, kljub uspehu ostaja na realnih tleh. Za božič si tako ni zaželela dragih daril, ampak le majhne pozornosti. "Ni treba, da je nekaj velikega. Dovolj je lepa čestitka, pa sem vesela. Imam veliko srečo, saj če si nečesa želim, si lahko sama to priskrbim."

V novoletne zaobljube ne verjame, zato konec leta ni sprejela kakšnih posebnih odločitev. Povedala je, da si vsak dan prizadeva, da bi bila boljša oseba: "Vsak dan poskušam narediti kaj drugače in bolje ter to spremeniti v navado."