Iz sveta znanih
()
Čeprav so nekateri oboževalci Nickovo zvezo z deset let starejšo Priyanko na začetku ostro kritizirali, pevec priznava, da ga že od nekdaj izjemno privlačijo nekoliko starejše, zrelejše ženske, zato je na Priyanko "popolnoma nor". Foto: Reuters
Poroka bo sestavljena iz dveh obredov. Foto: Reuters

Dodaj v

Na poroko Priyanke Chopre in Nicka Jonasa ne bo kraljevega para

Zakaj princa Harryja in Meghan Markle ne bo na poroko?
1. december 2018 ob 16:07
Jodhpur - MMC RTV SLO

Ameriški pevec Nick Jonas in Priyanka Chopra (Prijanka Čopra), zvezda priljubljene televizijske nanizanke Quantico, sta si obljubila večno zvestobo. Na veliko razočaranje mladoporočencev se poroke nista uspela udeležiti princ Harry in vojvodinja Meghan Markle.

36-letna Chopra in 26-letni Jonas sta se zaročila letos, spoznala pa sta se leto poprej na podelitvi oskarjev. Par je v zgodovinsko indijsko mesto Džodhpur prispel že prejšnji teden, težko pričakovana poroka pa bo vse do jutri potekala v kraljevi palači Umajd Bhavan.

"Po tej poroki bodo gostje potrebovali počitnice," je v intervjuju za revijo Vogue dejala navdušena Chopra, ki se je že mesece pred težko pričakovanim dnem veselila tradicionalnega poročnega obreda, še bolj pa zabave, ki mu sledi.

Po poročanju revije Vogue bo poroka potekala v dveh delih. Najprej sta se zaljubljenca zaobljubila v tradicionalnem krščanskem obredu, sledila pa bo še hindujska poroka.

Po poročanju tujih medijev bo Jonas med obredoma nosil tradicionalno indijsko poročno opravo, na poroko pa bo (prav tako v skladu z indijsko tradicijo), prijahal.

Čeprav se bo na poroki po napovedih Reutersa kar gnetlo slavnih gostov – tuji mediji pišejo, da nista manjkala niti igralca Dwayne Johnson in Lupita Nyong’o –, se poroke nista udeležila princ Harry in njegova žena Meghan Markle, sicer Priyankina nekdanja igralska kolegica.

Nad kraljevo zavrnitvijo vabila so bili presenečeni številni oboževalci slavnega para, pa tudi bodoča zakonca, saj se je Priyanka udeležila poroke princa Harryja in Meghan na začetku letošnjega leta. Pri zavrnitvi vabila naj bi odločilno vlogo igralo prav dejstvo, da je Meghan noseča. "Zaradi otrokovega zdravja se trenutno ne želi odpraviti na takšno potovanje," je povedal vir blizu kraljevega para.

Priyanka in Nick sta se poročila v domovanju indijske kraljeve družine, ki je šesta največja zasebna rezidenca na svetu. Del palače so celo spremenili v hotel, za prenočitev v prestižnem domovanju pa je treba odšteti vrtoglavih 6.000 evrov.

K. Ši.
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo