Igralec Robert Pattinson se je zavezal, da bo Diorjeve dišave predstavljal vsaj tri leta. Foto: EPA
Igralec Robert Pattinson se je zavezal, da bo Diorjeve dišave predstavljal vsaj tri leta. Foto: EPA

26-letni igralec filmske sage Somrak bo tako Diorjeve dišave predstavljal vsaj tri leta, že v prihodnjih mesecih pa ga čaka snemanje reklamne kampanje.

Igralec, ki ohranja naslov najbolj seksi moškega na svetu pri reviji Glamour, tako stopa po sledeh svojih kolegov Juda Lawa, Natalie Portman in Charlize Theron, ki so Diorjeve parfume predstavljali v preteklosti, sicer pa je tudi sam velik ljubitelj te modne znamke, zato je z novo pogodbo nadvse zadovoljen.

Podobno kot (menda spet) njegovo dekle Kristen Stewart, ki je začela predstavljati dišave modne znamke Balenciaga, katere velika ljubiteljica je. "Balenciaga je vedno vplivala name. Tudi na samem začetku, ko sem o modi šele začela razmišljati in sem le redkokdaj vedela, katere modne znamke sploh nosim, sem Balenciago vedno poznala in jo imela rada," je Stewartova polaskala španski modni hiši.

Kaj bo 16. novembra?
Stewartova in Pattinson, ki sta se spoznala na snemanju sage Somrak in postala par, sta se letos poleti razšla zaradi razmerja Stewartove z režiserjem Rupertom Sandersom, nato pa so začele krožiti govorice, da s Pattinsonom zdaj skušata obuditi zvezo.

Poročali smo, da so ju sredi oktobra paparaci skupaj opazili v nekem lokalu v Los Angelesu - to je bilo prvič po julijskih dogodkih, da so ju skupaj videli v javnosti, kjer naj bi se družila kar štiri ure in se tudi stiskala. Dan pozneje sta v restavraciji v Hollywoodu klepetala s prijatelji, opazili pa so ju tudi v slavnem hotelu Chateau Marmont, kjer naj bi si po trditvah očividcev "šepetala v uho in bila videti kot par".

Novembra bo premiero doživel še drugi del Somraka z naslovom Jutranja zarja, zato oboževalci in tabloidi napeto čakajo, ali se bosta soigralca skupaj pojavila na rdeči preprogi tudi uradno kot par.