Fotografija, ki krasi naslovnico revije, je nastala med obiskom živalskega vrta v Sydneyju. Foto: EPA
Fotografija, ki krasi naslovnico revije, je nastala med obiskom živalskega vrta v Sydneyju. Foto: EPA

Bodoči britanski kralj je poziral v družbi svojih staršev princa Williama in vojvodinje Cambriške, vendar pa tokrat fotografije ni posnel kakšen od slovitih fotografov, ki sodelujejo z revijo, ampak gre za uradno fotografijo britanskega kraljevega dvora, ki je nastala med nedavnim obiskom Avstralije. Pri reviji so pojasnili, da so si sicer želeli posneti ekskluzivne fotografije, vendar malemu princu preprosto ni uspelo najti prostega termina.

George je drugi dojenček, ki se je pojavil na naslovnici omenjene revije. Leta 2006 je priznana fotografinja Annie Leibovitz posnela fotografije šestmesečne Suri, hčerke igralcev Toma Cruisa in Katie Holmes, ki so bile prve javne fotografije male deklice. Pred tem so se pojavljale govorice, da sta igralca nosečnost celo zaigrala, tako so fotografije sprožile val navdušenja. Številka revije s (takrat še) srečno družino na naslovnici je tako postala druga najbolj prodajana številka v zgodovini (prva je tista z Jennifer Aniston na naslovnici, kmalu po ločitvi od Brada Pitta).

Princ William in njegova žena Catherine še nista razkrila, kako bo George praznoval rojstni dan, je pa novinarka Katie Nicholl izbrskala nekaj informacij o tem, kakšen dojenček je (bil) mali princ in kako bo odraščal. Kate je priznala, da je malček na začetku ves čas glasno jokal, saj je bil pogosto lačen. Ko pa jim ga je uspelo navaditi na netekočo hrano, je bilo joka konec.

Kraljevi par si želi, da bi George odraščal čim bolj normalno, zato ga pogosto peljeta na obisk k prijateljem, kjer se druži z drugimi otroki. Kdaj pa bo dobil bratca ali sestrico? Po dvoru se širijo govorice, da naj bi Kate ponovno zanosila že to poletje.