Eva Green naj bi se med snemanjem filma Temne sence romantično zapletla z Johnnyjem Deppom. Foto: EPA
Eva Green naj bi se med snemanjem filma Temne sence romantično zapletla z Johnnyjem Deppom. Foto: EPA
Eva Green
Eva se v Hollywoodu počuti kot grdi raček. Foto: EPA

Čeprav se 31-letna Francozinja redno uvršča na sezname najlepših igralk, se Eva v Hollywoodu ne počuti najbolj samozavestno, kot je priznala v intervjuju za InStyle.

"V Los Angelesu se počutim kot grdi raček, kot da sem z Venere ali nekega drugega planeta ... Ne gre le za postavo in kako lep si. V tem poslu te igralci, ki so uporabili botoks ali so imeli plastično operacijo, 'prisilijo' v to, da se začneš zavedati svojih let. Zelo grozno je," je dejala velika nasprotnica botoksa in plastične kirurgije, ki se včasih poleg vseh "pomlajenih" ameriških kolegic počuti staro.

Greenova, ki jo bomo že čez nekaj dni lahko videli v naših kinematografih v filmu Temne sence (Dark Shadows), v katerem ima glavno vlogo vampirski Johhny Depp, je dodala, da je naveličana vlog, ki ji jih ponujajo čez lužo: "Dolgočasi me igrati dekle od nekoga. V današnjih ameriških filmih so ženske tu le, da bi bile lepe. Težko je najti kompleksne vloge, a le takšne sprejemam, prav zaradi tega pa me številni uvrščajo v 'temno' kategorijo."

Eva kljub "težkemu" okolju Hollywooda ne namerava iti pod nož ali posegati po dietah, saj jo te spravljajo v slabo voljo. Igralka je sicer morala v preteklosti zaradi snemanja izgubiti nekaj kilogramov: "Začela sem piti juhe in potem sem si rekla: ne morem tega početi, ne morem biti na dieti. To je pekel, naredi te zelo depresivnega - hrana je zame zelo pomembna, zato nisem mogla nadaljevati (diete, op. a.)."