Agyness in Giovanni sta skupaj zdržala dve leti in pol. Foto: AP
Agyness in Giovanni sta skupaj zdržala dve leti in pol. Foto: AP

Par, ki si je zvestobo obljubil junija leta 2012, se zdaj razhaja zaradi "nepremostljivih razlik", ločeno pa menda živita že dober mesec.

40-letni Ribisi, širšemu občinstvu najbolj znan kot "ne najbrihtnejši" brat Frank lika Phoebe Buffay iz humoristične nanizanke Prijatelji, je ustvaril tudi nekaj vidnih filmskih vlog. Iz zakona z igralko Mariah O'Brien ima 17-letno hčer Lucio, pozneje pa so ga povezovali s pevko Cat Power. Pravzaprav je v javnosti veljalo, da sta s Cat še vedno par, ko se je Giovanni že poročil z Agyness.

31-letna Agyness s pravim imenom Laura Hollins je zaslovela na začetku novega tisočletja, znana je bila po "fantovskem" videzu in kratko pristriženih platinasto blond laseh. V zadnjih letih se je iz manekenstva usmerila v igralske vode, nastopila je v filmu Pusher, predstavila pa je tudi lastno modno znamko Title A.

Že pred časom so tabloidi namigovali, da so se težave v zakonu pojavile zaradi Ribisijeve pretirane vdanosti scientologiji, a Agyness javno o tem nikoli ni želela govoriti.