Mary-Kate se vse manj ukvarja z igralstvom in vse bolj z modnim oblikovanjem. Foto: EPA
Mary-Kate se vse manj ukvarja z igralstvom in vse bolj z modnim oblikovanjem. Foto: EPA

Medtem ko je 57-letni Nicolas srečno poročen s 13 let mlajšo nekdanjo manekenko in pevko Carlo Bruni, se je 42-letni Olivier zapletel v romanco s 17 let mlajšo igralko in modno oblikovalko Mary-Kate Olsen.

Govorice, da se je zvezdnica priljubljene serije iz 90. let Polna hiša zapletla s francoskim poslovnežem, ki živi in dela v Washingtonu, so se izkazale za resnične, potem ko so v javnost prišle fotografije z aprilske NBA-tekme med New York Knicksi in Los Angeles Clippersi - na fotografijah je jasno videti, da sta Mary-Kate in Olivier par, saj niti med tekmo nista skrivala svoje zaljubljenosti.

New York Post, ki je prvi objavil novico o novem paru, je napisal, da sta Olsenova in Sarkozy v zvezi en mesec, motila pa naj ju ne bi niti velika razlika v letih, saj je Olsenova zelo zrela za svoja leta.

Dvojčico Olsen so v preteklosti povezovali s pokojnim igralcem Heathom Ledgerjem in oblikovalcem Sethom Campbellom, leta 2010 pa se je razšla z umetnikom Natom Lowmanom. Olivier, ki se je marca razšel z igralko Stello Schnabel, ima iz prvega zakona dva otroka.