Andrea in Tatiana sta poskrbela za naraščaj na monaškem dvoru in tako prehitela Alberta in Charlene. Foto: EPA
Andrea in Tatiana sta poskrbela za naraščaj na monaškem dvoru in tako prehitela Alberta in Charlene. Foto: EPA

"Mama in otrok se počutita dobro," so zagotovili na dvoru in dodali, da je monaška princesa Caroline zaradi vnuka presrečna, ime otroka pa za zdaj še ostaja skrivnost.

Novorojeni član dinastije Grimaldi je tretji v vrsti za monaški prestol, takoj za svojim očetom Andreo Casiraghijem, ki bo položaj nasledil, če bo Andreev stric princ Albert umrl brez (moškega) dediča. 54-letni Albert in njegova 35-letna žena Charlene sta sicer skupaj že vrsto let, svojo ljubezen sta leta 2011 kronala tudi s poroko, z naraščajem pa se še ne moreta pohvaliti.

Kolumbijska dedinja in monaški plemič pred oltar še letos
Novopečena starša Andrea in Tatiana sta skupaj že več kot osem let, spoznala pa sta se med šolanjem v neki zasebni francoski ustanovi leta 2004, do oltarja pa naj bi se zaljubljenca sprehodila še letos.

Srčna izbranka čednega in bogatega 28-letnega prvorojenca princese Caroline in Stefana Casiraghija, italijanskega poslovneža in dediča, ki je umrl leta 1990 v nesreči med dirko s čolni, je leto dni starejša od njega.

A tudi sama ima precej pod palcem, je namreč hči pokojnega Julia Maria Santa Dominga mlajšega, sina drugega najbogatejšega Kolumbijca in enega najbogatejših ljudi na svetu.