Demi se za tak videz lahko zahvali tudi mnogim lepotnim operacijam. Foto: EPA
Demi se za tak videz lahko zahvali tudi mnogim lepotnim operacijam. Foto: EPA
Ashton Kutcher in Demi Moore
Njune sanje so se sesule v prah. Foto: EPA

Demi, ki je od ločitve od Ashtona Kutcherja še vedno samska, je tako dobila lepo darilo za rojstni dan. Zmenkarska spletna stran Cougarlife.com, ki skuša povezati izključno mlade moške s starejšimi ženskami, je zvezdnici poslala tudi pravo darilo, s katerim so želeli pokazati, da so se na njen jubilej spomnili številni. Zanjo so izbrali salonarije Christiana Louboutina z živalskim vzorcem, zraven pa priložili potrdilo "uradno" najzapeljivejše zrele ženske, ki ima rada mlajše moške (po angleško takšnim ženskam rečejo "cougar" - puma) na svetu.

"Demi Moore je povsem sama za skupnost 'pumic' storila več kot kdor koli na svetu. Pomagala je, da je takšen življenjski slog postal del vsakdana," je zapisala urednica omenjene strani Claudia Opdenkelder.

Zabavala se je v Indiji
Temnolasa zvezdnica je sicer 50. rojstni dan praznovala v Indiji, kjer se je udeležila razkošne zabave, ki jo je britanska supermanekenka Naomi Campbell priredila za svojega partnerja, ruskega bogataša Vladimirja Voronina. Predtem pa si je na neki kliniki v Los Angelesu privoščila nove lepotne posege za mlajši videz, česar niti ne skriva.

Okrogla obletnica je menda sploh ne skrbi. "Še vedno je videti čudovita in po napornem, res napornem letu se počasi postavlja na noge. Ni nesrečna zaradi številke 50," je dejala neka njena prijateljica za revijo People.

Ashton našel novo ljubezen
Vsekakor letošnje praznovanje ni moglo biti tako katastrofalno kot lansko, saj je ravno okoli svojega 49. rojstnega dne izvedela, da jo je Ashton, ki je 16 let mlajši od nje, prevaral z 22-letnico, ki jo je spoznal med obiskom San Diega. Par se je po šestih letih zakona uradno ločil novembra lani. Demi je od takrat še vedno samska, Ashton pa je hitro skočil v objem nekdanje soigralke iz humoristične serije Oh, ta sedemdeseta Milo Kunis.

Ashton in Mila zaljubljenosti ne skrivata. Zapeljiva Mila je bila nedavno razglašena za najbolj seksi žensko na svetu.