Bobbi Kristina in Nick Gordon sta bila vzgajana kot brat in sestra. Foto: EPA
Bobbi Kristina in Nick Gordon sta bila vzgajana kot brat in sestra. Foto: EPA

Medtem ko se hčerka pokojne r'n'b dive Whitney Houston še vedno bori za življenje (po nekaterih poročilih naj bi ji začeli odpovedovati organi), je končno spregovoril njen partner. Zanikal je, da se bori proti njeni družini s pravnimi sredstvi, čeprav mu je družina prepovedala vstop v bolnišnico, kjer leži Bobbi Kristina, je poročala revija People.

"Gospoda Gordona skrbi samo za okrevanje Bobbi Kristine. Ves čas moli zanjo in upa, da bosta kmalu spet skupaj," je v imenu Gordona dejal njegov odvetnik Randy Kessler. Policija v Roswellu pa je po poročanju revije People začela preiskavo, ki so jo sprožili člani Bobbijine družine, ko so s prstom za stanje nesrečne hčerke Houstonove pokazali na Gordona.

Reševanje sporov za zaprtimi vrati?
Kljub velikemu medijskemu zanimanju je odvetnik še dejal, da dopustijo Gordonu in družini Brown, da spore rešijo stran od oči javnosti. Sicer pa je že predtem odvetnik Bobbi Brown izdal sporočilo za javnost, v katerem je zahteval, da mediji nehajo objavljati informacije, ki jih prejemajo od "avtoriziranih članov družine". Ob tem je izpostavil predvsem njenega strica Jeroda Browna, ki nima nobenih stikov z Bobbi ali njenim očetom Bobbyjem.

Po drugi strani je družina Houston veliko manj zgovorna. Le prejšnji teden so izdali kratko sporočilo, v katerem prosijo za mir in spoštovanje zasebnosti.