Da je postala mati, je Peaches najprej sporočila svojim sledilcem na Twitterju. (Za povečavo klikni na sliko.) Foto: Twitter
Da je postala mati, je Peaches najprej sporočila svojim sledilcem na Twitterju. (Za povečavo klikni na sliko.) Foto: Twitter

23-letna Britanka, ki živi v ZDA, in pevec zasedbe S.C.U.M. sta prek svojega tiskovnega predstavnika potrdila, da sta 21. aprila, tri dni pred napovedanim rokom, postala starša malemu Astali in dodala, da sta presrečna zaradi njegovega prihoda na svet.

Peaches je že pred tem na spletnem družabnem omrežju Twitter zapisala: "Res je, postala sem MAMI!!!" 20-letni Cohen pa je na istem omrežju z oboževalci delil srečo in navdušenje nad materjo svojega sina: "Biti očka je najpopolnejša stvar na svetu, tako ponosen sem na njegovo lepo mamo in presrečen."

Geldofova hči je sicer o svoji ljubezni s tri leta mlajšim glasbenikom prvič spregovorila decembra lani, ko je povedala, da sta zaročena, januarja pa je razkrila še, da pričakujeta otroka. V pogovoru za revijo Hello je dejala, da je začutila materin blagoslov, ko je izvedela, da naj bi se sin rodil ravno na njen rojstni dan. Paula Yates je umrla leta 2000 zaradi prevelike količine mamil.

Tudi njen oče, je še dejala januarja, je bil ob novici, da bo dobil vnuka, presrečen: "O, moj Bog, kako srečen je bil, še posebno, ker bo fant. Ubogi revež je bil do zdaj obkrožen s samimi ženskami."