Par ob najavi zaroke ni izdal podrobnosti o poroki. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
Par ob najavi zaroke ni izdal podrobnosti o poroki. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin

"Zaprosil sem jo na božični večer," je zapisal 26-letni Gilbert na Instagramu le nekaj ur pred vstopom v novo leto. Pevka zasedbe Paramore pa je predtem na Twitterju objavila fotografijo, na kateri je svoj in Gilbertov obraz prilepila na telesa para v poročnih oblekah ter dodala zapis: "Hej, uganite, kaj."

Par se je začel sestajati leta 2008, nekaj mesecev za tem, ko se je Gilbert ločil od indierokerice Sherri DuPree. Njun zakon je trajal slabo leto. Williamsova pa je leta 2007 končala zvezo z nekdanjim kitaristom skupine Paramore Joshem Farrojem, s katerim sta se sestajala tri leta, toda dolgo sta ljubezen skrivala pred javnostjo, saj nista hotela, da bi to oviralo delovanje skupine.

"S Hayley hodiva šest let in v tem času sva naletela na nekatere ovire. In super je, da sva jih lahko premagovala s pomočjo pisanja skladb. To nama je pomagalo," je dejal Gilbert pred kratkim v intervjuju za revijo Fuse.

Williamsova, sicer dobitnica nagrade revije Billboard za izvajalko, ki je pustila največjo sled v preteklem letu, je prav tako v intervjujih poudarjala, da ohranjanje ljubezenske zveze ni vedno najlažja stvar na svetu. "Vedno, ampak res vedno, sva na turneji. Oba obožujeva to, kar počneva in oba podpirava drug drugega pri tem, v čemer uživava," je poudarila v pogovoru za revijo Spin.

Objavi je sledil niz čestitk, med njimi sta paru čestitali tudi Taylor Swift in Katy Perry. Ta je zapisala: "To je pravi pank rock." Na čestitke pa se je odzvala tudi Williamsova, ki je zapisala, da komaj čaka letošnje leto in da komaj sledi vsem sporočilom.