Še lani sta vidno uživala v VIP-loži na teniškem turnirju v Wimbledonu. Foto: AP
Še lani sta vidno uživala v VIP-loži na teniškem turnirju v Wimbledonu. Foto: AP

Za zvezo 32-letne Pippe in 37-letnega Jacksona naj bi bila po pisanju revije People usodna - daljava. Razmerje se je namreč znašlo na hudi preizkušnji, potem ko je Jackson dobil službo v banki v Ženevi, medtem ko živi Pippa, mlajša sestra vojvodinje Cambriške, s svojim bratom v stanovanju v Londonu.

Par je bil sicer še septembra na večernem izhodu po Londonu videti izjemno ljubeč, a v zadnjem mesecu, pa tudi že prej, so Pippo večkrat opazili v družbi (moških) prijateljev in nekdanjih fantov, kot so Alex Loudon, James Matthews in Tom Kingston.

Pippa in Nico sta sicer aprila, tik pred rojstvom princese Charlotte, odpotovala na krajši romantični izlet v Benetke, ki sta ga podaljšala še z romantično večerjo v Londonu, a že na Wimbledonu je namesto Jacksona Pippo tja spremljal njen brat James.

Z nekdanjim fantom na Karibih
Middletonova zadnje tedne sicer zelo veliko časa preživi v družbi svojega nekdanjega fanta Jamesa Matthewsa.

Ne samo, da so ga opazili ob Pippini strani na nedavnem oddihu na St. Bartsu, kamor sta odpotovala v družbi njenih staršev ter brata Jamesa in njegovega dekleta Donne Air, ampak sta skupaj tekmovala tudi na enem izmed najzahtevnejših vzdržljivostnih tekmovanj na svetu, švedskem Ötillö. Viri, ki so blizu nekdanjemu paru, sicer vztrajajo, da se med njima ne plete nič več kot prijateljstvo.