Par svoje sreče ne skriva. Foto: EPA
Par svoje sreče ne skriva. Foto: EPA

"Lewis se trudi po najboljših močeh, da novica ne bi prišla na dan, ampak je naravnost presrečen," je povedal neimenovani vir za Daily Star. "Zaprosil jo je za roko in Nicole je končno privolila. Načrtujeta, da bosta živela v Švici v njegovi graščini, med Lewisovo sezono pa skupaj potovala. Seveda to pomeni, da bo njena kariera za nekaj časa postavljena na stranski tir, a ga je pripravljena podpirati na dirkah."

35-letna Scherzingerjeva naj bi šest let mlajšega britanskega dirkača prej trikrat zavrnila. Poroka naj bi bila že avgusta, ko bo imel Hamilton v formuli 1 tritedenski premor.

Nicole in Lewis sta se po petih letih razšla julija lani, ona pa je še novembra povedala, da ne hodi na zmenke, ker da moraš znati biti srečen sam s sabo, preden si srečen s komer koli drugim. V času, ko sta bila narazen, je zlasti Hamilton zelo javno objokoval izgubljeno ljubezen.
Par novoodkrite sreče ne skriva, saj je Lewis na Twitterju pred kratkim objavil fotografijo z njunega romantičnega oddiha v Rimu.