Li-Lo znova grozi obisk sodišča. Foto: EPA
Li-Lo znova grozi obisk sodišča. Foto: EPA

Igralka se je pretekli teden znašla znova v težavah, potem ko je bila udeležena v prometni nesreči s svojim izposojenim porshejem.

Kot so s policije sporočili za tabloid People, je zvezdnica v petek malo pred poldnevom vozila proti severu po Pacific Coast Highwayu, ko se je zaletela v velik smetarski tovornjak. V njem se ni poškodoval nihče, Lohanova je čutila nekaj bolečin, njen neimenovani sopotnik (ali sopotnica) pa je dobil(a) manjše poškodbe, zato so oba (obe) odpeljali v bolnišnico.

Po poročanju ameriškega tabloidnega portala so jo v bolnišnici obiskali možje postave in jo povprašali, kaj se je zgodilo. In kot je za TMZ dejal neimenovani vir, je Li-Lo dejala, da je bil za volanom njen asistent. Toda številni očividci so videli za volanom igralko.

Lohanovi, ki je že tako v nazvkrižju z zakonom zaradi njene kraje, spet grozi nekajletno bivanje za zapahi. Tam bi jo spravilo njeno krivo pričanje in laganje policistom glede okoliščin nesreče. Grozi pa ji tudi civilna tožba, saj naj bi jo tožil voznik tovornjaka, ki je bil soudeležen v trčenju zaradi telesnih in duševnih poškodb, ki jih je dobila med nesrečo.