Mick Jagger je znova postal očka. Foto: Reuters
Mick Jagger je znova postal očka. Foto: Reuters

"Sin Melanie Hamrick in Micka Jaggerja se je rodil danes v New Yorku," je v izjavi za javnost potrdila dolgoletna tiskovna predstavnica zasedbe Rolling Stones Fran Curtis in dodala, da sta oče in novopečena mama presrečna.

"Mick je bil v bolnišnici, ko se je otrok rodil. Oba, mama in otrok, se počutita dobro. Prosimo pa, da spoštujete njihovo željo po zasebnosti," je še dejala predstavnica, ki imena novorojenca (še) ni sporočila.

Kot omenjeno, je to za 73-letnega glasbenika osmi otrok - od njegove najstarejše, hčerke Karis Hunt Jagger, ki se mu je rodila v zvezi z Marsho Hunt, je novorojenec mlajši 46 let, od pevčevega predzadnjega (torej sedmega) otroka, Lucasa Jaggerja, pa 17. Poleg tega ima še hčerko Jade (iz zakona z Bianco Jagger), v zakonu z Jerry Hall pa so se mu rodili: Elizabeth (32), dobro leto mlajši James, 24-letna Georgia in 19-letni Gabriel.

Presenečenje, pa tudi veselje
Legendarni pevec sicer presenečenja nad tem, da je 29-letna balerina noseča, ni skrival že junija, ko sta oznanila veselo novico, pri čemer pa je poudaril, da je seveda nad še enim otrokom tudi navdušen. Pred kratkim je pojasnil, da z Melanie nista več par, bosta pa skupaj vzgajala otroka. Mediji so ob tem še izbrskali, da bo Hamrickova dobivala več sto tisoč dolarjev mesečne preživnine, Jagger pa naj bi jima kupil tudi novo domovanje.

Zanimivo je sicer, da ima Jagger že pet vnukov, pred dvema letoma pa je postal tudi pradedek, ko je Assisi, hčerka njegove hčerke Jade rodila deklico.