Iz sveta znanih
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.5 od 8 glasov Ocenite to novico!
Princ Harry si je zelo blizu tako z bratom Williamom kot svakinjo Kate. Božič je družina preživela skupaj. Foto: Reuters
Meghan Markle javno sicer razmerja ni komentirala, pušča pa na svojem Instagramu občasno kakšna dvoumna sporočilca. Foto: AP

Dodaj v

Princ Harry svoje dekle Meghan Markle predstavil Kate

Zaljubljeni parček za novo leto opazoval severni sij
16. januar 2017 ob 07:43
London - MMC RTV SLO

Ljubezensko razmerje med britanskim princem Harryjem in ameriško igralko Meghan Markle očitno postaja vse resnejše. Potem ko je par silvestrovo preživel na romantičnem oddihu na Norveškem, je Harry zvezdnico serije Nepremagljivi dvojec (Suits) zdaj predstavil svoji svakinji, vojvodinji Cambriški.

Srečanje je bilo v torek, le dan za tem, ko je Kate praznovala svoj 35. rojstni dan. Soproga princa Williama je zato pripotovala v London s svojega doma v Norfolku, prvo srečanje med 35-letnima temnolaskama pa je bilo v Kensigtonski palači. Mali princ George je sicer zaradi vrtca ostal doma v Norfolku, se je pa mami pridružila leto dni in pol stara princeska Charlotte, poroča The Sun.

Marklova je princa Williama spoznala že novembra, isti mesec pa je drugi v vrsti za britanski prestol v izjavi za javnost bratu izrazil vso podporo pri njegovih pozivih medijem, naj spoštujejo njegovo zasebnost in ne blatijo njegovega dekleta.

V dar prejela notesnik
Kot poroča The Sun, je bilo srečanje med Kate in Meghan uspešno, igralka pa je vojvodinji v dar izročila v usnje vezan notesnik. Marklova je nekaj časa preživela tudi z malo Charlotte, ki jo je "naravnost oboževala", navaja tabloid.

"Kate se je resnično veselila spoznati Meghan, saj je vedela, koliko to pomeni Harryju," je povedal neimenovani vir. "Jasno, Harryjeva mama, princesa Diana, je umrla, ko je bil še deček, zato Kate resnično zapolnjuje tisto materinsko/sestrsko vlogo. Zelo sta si blizu in Harry res ceni njeno mnenje glede njegovih deklet."

32-letni rdečelasi princ in Marklova, ki se je od režiserja Trevorja Engelsona ločila leta 2013, sta zadnje čase neločljiva.

Sredi decembra so ju paparaci prvič ujeli skupaj, ko sta v Londonu izbirala božično drevesce, praznike sta nato preživela ločeno, vsak s svojo družino na drugi strani oceana, že za novo leto pa sta odletela na romantični oddih v Tromso na Norveškem, kjer sta opazovala severni sij, kite in se prevažala s pasjimi vpregami.

Princ Harry in Meghan sta se spoznala maja v Torontu, kjer ona snema serijo Nepremagljivi dvojec, po mesecih skrivanja pa sta ljubezensko razmerje potrdila konec oktobra.

K. S.
Prijavi napako
Komentarji
Merlot
# 16.01.2017 ob 08:18
Bravo K.S. , kako lep primer raziskovalnega novinarstva!!!

Cjoo...malo povzame tuje novice, malo na Instagram pogleda in že je trač novica. Res ne vem, kaj ima taka novinarka za iskati na javni televiziji.
Binder Dandet
# 16.01.2017 ob 08:16
Včasih si moral za rumene novice iz britanske kraljeve družine po Lady. Danes prideš na MMC.

žurnalizem press
Rosimario
# 16.01.2017 ob 08:36
K.S. bi bila zvezda na Pop tv ne pa tisti vajenci.Čakarmiš jo že išče
alah
# 16.01.2017 ob 08:06
Kar primerna kandidatka za vsakodnevne rumene slikovne novice iz britanske kraljeve družine... ;)
stewie
# 16.01.2017 ob 14:35
Če bi si že leto dni nazaj našel tako resno, se tudi Brexit verjetno ne bi zgodil...
Zlobni genij
# 16.01.2017 ob 12:14
Tudi jst ne maram taksnih novic, ampak moram pa priznati, da sem zelo vesel, da je princ Harry po vseh propadlih zvezah koncno nasel pravo deklino, ki za razliko od preostalih njegovih preteklih deklin, deluje zelo pametno in zelo prizemljeno.
ZETAC
# 16.01.2017 ob 10:34
To, ja, takšne novice rabimo in ni nam žal našega denarja, da plačujemo takšne briljantne RTV-jevske novinarke
pašeresje
# 16.01.2017 ob 08:28
dobro ga je omrežila
Mr.Blobby
# 16.01.2017 ob 09:47
Tudi jaz imam občutek, da bo Lady sčasoma bolj ''resno čtivo'' od portala MMC.
pašeresje
# 16.01.2017 ob 08:29
Binder in Merlot

mi smo prd*c v vetru za K.S....je dovolj zaslužna, da mirno vozi svojo barko...:)
Kazalo