Iz sveta znanih
(2)
cardi b
Korenine raperke, ki se je rodila in odraščala v Bronxu, segajo v Dominikansko republiko ter Trinidad in Tobago. Foto: Reuters

Dodaj v

Raperka Cardi B naznanila rojstvo deklice Kulture

Prvi otrok priljubljene glasbenice
12. julij 2018 ob 12:22
New York - MMC RTV SLO

Ameriška glasbenica Cardi B je preko družbenega omrežja Instagram sporočila, da je rodila deklico. Za raperko je izredno uspešno obdobje, v katerem kljub nosečnosti ni počivala.

Novico o rojstvu deklice z imenom Kulture Kiari Cephus je 25-letna raperka z javnostjo delila dva tedna po tem, ko je razkrila, da sta se z raperjem Offsetom, članom priljubljene hip-hop skupine Migos, skrivaj poročila septembra lani. Novorojenka je njun prvi skupni otrok, Offset pa ima še tri otroke iz prejšnjih razmerij.

V Bronxu rojena raperka, ki ji je sicer ime Belcalis Almanzar, je svojo nosečnost dokončno potrdila na nastopu v znani ameriški oddaji Saturday Night Live. Nosečnost je sicer ni ovirala pri profesionalnem udejstvovanju – vmes se je v oddaji Tonight Show pojavila kot začasna sovoditeljica Jimmyja Fallona, nastopila na svetovno znanem kalifornijskem festivalu Coachella, se udeležila številnih podelitev nagrad in izdala svoj prvi samostojni album z naslovom Invasion of Privacy.

Album je ob izidu zasedel vrh billboardove lestvice najbolj priljubljenih albumov v ZDA in podrl kar nekaj žanrskih rekordov. Kritiki raperko hvalijo predvsem zato, ker v času momljajočega rapa in poudarka na petju ponuja nekaj, kar zadovolji tudi predstavnike "stare šole".

M. Z.
Prijavi napako
Komentarji
Olorin
# 12.07.2018 ob 15:49
Kultura Klare Cepuš. Prav lepo ime.
jezevec
# 12.07.2018 ob 13:42
Vrh.
Kazalo