Maourane Fellaini je zvezda najnovejše izdaje revije GQ. Foto: Reuters
Maourane Fellaini je zvezda najnovejše izdaje revije GQ. Foto: Reuters

Nogometaš Manchester Uniteda se je odzval vabilu GQ-ja, pri tem pa jim je dovolil, da eksperimentirajo z njegovo pričesko. Fellaini se je na snemanju odrezal odlično, eno izmed fotografij pa je delil tudi na svojem Instagramu, kjer mu sledi več kot 2,5 milijona ljudi.

Fotografije spremljajo intervju, v katerem se je Fellaini predstavil v drugačni luči, kot ga številni vidijo, in sicer kot agresivnega nogometaša. "Lahka naloga je predstaviti me kot agresivneža, ampak to nisem. Skušam igrati po najboljših močeh, hitro skušam priti do žoge, to je moje delo. Ves čas stremim k napredku, saj želim dati ekipi čim več."

Za trenerja rdečih vragov, Joseja Mourinha, ima le besede hvale: "Veliko sem se naučil od njega. Jose je nekdo, ki želi zmagati na vsaki tekmi - iz igralcev izvleče največ. Zelo dobro se razume z igralci, on je zmagovalec."

Ekipa se ni ravno izkazala za zmagovalno včeraj, ko so jih nogometaši Seville na Old Traffordu presenetili in uvrstili v četrtfinale Lige prvakov.

Poleti bo Fellaini z belgijsko reprezentanco sicer zaigral na svetovnem prvenstvu: "Želimo doseči boljši rezultat kot na zadnjem SP-ju in Euru. Imamo odlično ekipo in štiri leta več izkušenj. Pripravljeni smo, našim navijačem želimo prirediti nekaj posebnega."